Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε για ποτό το βράδυ στο Σέλι;

Το βράδυ της Κυριακής η βόλτα στο Σέλι είναι μαγική. Είναι 9 η ώρα και η θερμοκρασία βρίσκεται στους 16 βαθμούς Κελσίου. Σε υψόμετρο 1.450 μέτρων, οι Βεροιώτες ανηφορίζουν στο γραφικό χωριό του Βερμίου για να πιουν το ποτό τους και να απολαύσουν τη μαγεία της φύσης. Αυτές τις μέρες, το Σέλι είναι γεμάτο κόσμο, αφού έχει χιλιάδες μόνιμους κατοίκους.

Τα μαγαζιά είναι συνεχώς γεμάτα, και οι δρόμοι γεμίζουν με ανθρώπους που απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Η βραδιά είναι ζεστή και φιλόξενη. Η ατμόσφαιρα γεμίζει με γέλια και συζητήσεις. Τα μικρά παιδιά παίζουν στην κεντρική πλατεία μέχρι αργά το βράδυ, δίνοντας ζωή και ενέργεια στο τοπίο.

Τα φώτα των καταστημάτων και των σπιτιών δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση θαλπωρής και γιορτής. Οι μυρωδιές από τις ταβέρνες και τα καφέ μπλέκονται με τη δροσερή νυχτερινή αύρα, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας και χαλάρωσης.

Στον κεντρικό πεζόδρομο του Σελίου, οι στιγμές αυτές γίνονται αναμνήσεις που μένουν για πάντα. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η φιλικότητα των ανθρώπων κάνουν τον τόπο αυτόν μοναδικό, προσφέροντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

14 σχόλια:

  1. Μπράβο στο Βεροιωτη.Το άρθρο μου θύμισε την έκθεση που γράφαμε εμείς οι παλιότεροι όταν γυρνούσαμε από τις διακοπές.Το θέμα σταθερό πως περάσατε το καλοκαίρι;Βαθμός 10 με τόνο.ΥΓ 16 βαθμούς και ζεστασιά δεν το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορά έκανα το λάθος και πήγα.Στο γυρισμό κόντεψα να σκοτωθώ. Βαθύ σκοτάδι. Ο δρόμος χάλια..Στροφές ατελείωτες.Ετσι χάνονται ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλη φορα να αναβεις τα φωτα του αυτοκινητου το βράδυ......!!Για το Σελι μιλαμε......δεν μιλαμε για Ξηρολιβαδι και Δασκιο οπου ο δρομος ειναι απο τον προηγουμενο αιωνα

      Διαγραφή
    2. Να μη πίνετε , ποτό είναι και το κρύο τσάι με λεμόνι κλπ. !

      Διαγραφή
  3. Η κατάληψη πεζοδρομίιων κ δρόμων απ' τους επαγγελματίες του χωριου βοηθάει στην πεζοδρόμηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ένα μήνα δουλεύουν οι δόλιοι...Έλεος...

      Διαγραφή
    2. Οι νόμοι ισχύουν όλο το χρόνο....

      Διαγραφή
    3. Αν στηριζατε όλο τον χρόνο τις επιχειρήσεις στο Σελι δεν θα χρειαζόταν να βγάζουν τραπέζια εξτρα μπας και μπορέσουν να επιβιώσουν....Αλλά από την βολή του καναπέ μας....

      Διαγραφή
    4. Φίλε να σαι καλά που δεν έχεις αλλά προβλήματα να ασχοληθεις

      Διαγραφή
  4. Βοηθαει .. δυο αυτοκινητα χωρανε στον πεζοδρομο....το απολαμβάνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μαζευουν τις αγελαδες το βραδυ οι κτηνοτροφοι Περπατουν μεσα στο δρομο ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προβλημα μεγαλο με τις αγελαδες τοβραδυ στον δρομο Ελεος θα γινει ατυχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο πραγματικά είχα χρόνια να πάω αλλά πρέπει να φωτιστεί ο δρόμος και να τοποθετηθούν στηθεα στο δρόμο με ανακλαστικές μεμβράνες γιατί έτσι είναι επικίνδυνα για το βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ