Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Χρήστος Κωστής φόρεσε την φανέλα της Βέροιας

Από την ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» πέρασαν πολλοί και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Άλλοι άφησαν για πάντα το στίγμα τους, ενώ κάποιοι άλλοι ήρθαν, έφυγαν, έκαναν σπουδαία καριέρα, αλλά ελάχιστοι εδώ στη Βέροια τους θυμούνται. 

Χαρακτηριστική περίπτωση ο Χρήστος Κωστής. Ξεκίνησε την καριέρα του ως «δεκάρι» από τον Αετό Διαβατών. Το 1988 στα 16 του πήγε στη Βέροια όπου παρέμεινε έξι μήνες και σε ένα φιλικό νέων με τον Ηρακλή (5-2) σημείωσε τρία γκολ.

To 1989 στην ηλικία των 17 ετών, πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή και σύντομα εντυπωσίασε με τις ικανότητές του. Στην πενταετία που φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα, πέτυχε 24 γκολ σε 110 εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 1994, ο Ολυμπιακός και η Α.Ε.Κ. πάλεψαν για να τον αποκτήσουν, με τους κιτρινόμαυρους να είναι αυτοί τελικά που είχαν κάνει την καλύτερη πρόταση.

4 σχόλια:

  1. Ενας παλιος συμπαικτης στο 6μηνο στην Ακαδημια11 Αυγούστου 2024 στις 11:13 π.μ.

    Στο φιλικο με τον Ηρακλη δεν ηταν με την Βεροια αλλα με την Ακαδημια του Λαζου,οπυ εκει εμεινε 6 μηνες.Και εγινε και φιλικο σε 2ημερο στην παιανια με τον ΠΑΟ οπουαπλα τους Χαζεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως ηταν στην ακαδημια του λαζου οχι στην βεροια παικταρας και γω τον φιλωξενουσα καθε παρασκευη σπιτι μου

      Διαγραφή
  2. αρε βεροιωτη αντι να δημοσιευεις οτι θα ανοιξουν στην περιοχη 1000 καλα αμοιβομενες θεσεις εργασιας. ασχολεισαι με τα περασμενα κανοντας μνημοσυνα. οταν δεν εχεις οικονομια ουτε ποδοσφαιρο ουτε χαντμπολ ουτε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγα χρόνια θα δούμε της ομάδες της πόλεις μας να επιστρέφουν! Η Φανέλες τους είναι βαριές!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ