Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Κουλιεράκης έφευγε με σκυμμένο κεφάλι από τη Βέροια

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο 21χρονος στόπερ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η ποδοσφαιρική σχολή του ΠΑΟΚ. 

Μετά από δεκάδες ηγετικές εμφανίσεις και γκολ με την “ασπρόμαυρη” φανέλα, ο Κουλιεράκης θα κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αφού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ επήλθε συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ και ο Κουλιεράκης θα συνεχίσει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, ωστόσο, και σε ηλικία 19 ετών, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε τα πρώτα του βήματα στη Β’ ομάδα του “δικεφάλου”. Κατά το διάστημα αυτό αγωνίστηκε και στο γήπεδο της Βέροιας, σε μια εποχή που η “Βασίλισσα” πρωταγωνιστούσε στη Super League 2.

Οι αναμνήσεις για τον ίδιο δεν είναι ευχάριστες, αφού σε δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Βέροια, γνώρισε ισάριθμες ήττες. Βέβαια, τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία και ο Κουλιεράκης έζησε τόσο έντονες στιγμές ως παίκτης του ΠΑΟΚ που μάλλον δύσκολα θα θυμάται την προϊστορία με τη Βέροια.

Δείτε τα στιγμιότυπα εκείνου του αγώνα:

4 σχόλια:

  1. Βέροια.........χαθήκατε ρε παιδιά ....που παίζεται .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εσύ μάθε πρώτα να γράφεις στα Ελληνικά και μετά μίλα! Αν υπάρχει μόνο μία καθαρή ομάδα στο ποδόσφαιρο αυτή είναι η Βέροια!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ