Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας ζητούν ασθενοφόρο - Έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό

Η «Ομάδα Δράσεων Ενεργών Πολιτών του Δήμου Αξέναδρειας» έστειλε επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Ζητούν προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει παρέμβαση και να έρθει επιτέλους σταθμός του ΕΚΑΒ στην περιοχή τους. 

Μάλιστα του επισημαίνουν την αναγκαιότητα του ασθενοφόρου, καθώς κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει σοβαρά περιστατικά. Παράλληλα τον ενημερώνουν πως έχουν ενημερώσει τους τοπικούς βουλευτές, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Του περιγράφουν πως ζούνε καθημερινά μέσα στην ανασφάλεια και ότι η Διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα, δεν αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών της Αλεξάνδρειας και «δρα κατά το δοκούν».

3 σχόλια:

  1. Θα σας στείλει ένα νανογιλέκο ο Άδωνις και θα γίνετε από γίδια περδίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανωνυμία σου "ανώνυμε" δείχνει τη μάσκα που φοράς. Προσδοκούμε να υλοποιηθεί η μετεξέλιξή μας σε "περδίκια" , αφού η υλοποίηση του στόχου θα ενισχύσει την ασφάλεια των δημοτών στην περιοχή της Αλεξάνδρειας

      Διαγραφή
  2. Κάνει το νανογιλέκο για την πανώλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ