Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντελαπάρισε φορτηγό με κρέατα στον κόμβο της Βέροιας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2024 έξω από την Βέροια, όταν φορτηγό που μετέφερε κρέατα, ανετράπη στον κόμβο για την είσοδο στην Εγνατία.

Ο οδηγός του φορτηγού πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του από μετατόπιση του φορτίου στην στροφή, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ντελαπάρει, καταλαμβάνοντας την δεξιά λωρίδα. Στο συμβάν έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μεταφέρει τον οδηγό στο Νοσοκομείο, καθώς βγήκε από το φορτηγό χωρίς να τραυματιστεί.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας προκειμένου να προβεί σε έκτακτες ρυθμίσεις, αποκλείοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Εγνατία και εκτρέποντας την κυκλοφορία μέσω παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας-Θεσσαλονίκης, ώσπου να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα από το οδόστρωμα.

Την φωτογραφία δημοσίευσε ο Νίκος Χοχλιούρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ