Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε κιόσκι στο Σέλι


Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Απόπειρα εμπρησμού στο ξύλινο κιόσκι δίπλα στου γήπεδο μπάσκετ του Σελίου, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου 2024.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού Γιώργο Φαρσαρώτο, μια παρέα νεαρών άναψαν φωτιά κάτω από το κιόσκι και έκαιγαν ένα από τα ξύλινα παγκάκια. Ευτυχώς, η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν να τη σβήσουν πριν επεκταθεί.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος, οι νεαροί μόλις αντιλήφθηκαν τους κατοίκους να πλησιάζουν κρύφτηκαν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε παπάκι και έγιναν... καπνός!

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και η Αστυνομία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την απονομή ευθυνών να συνεχίζονται.


Πέραν του ότι πρόκειται για απόπειρα εμπρησμού και φθορά ξένης περιουσίας, να σημειωθεί ότι η έναρξη πυρκαγιάς, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση που πρόκειται για αντιπυρική περίοδο και για ημέρα που η Ημαθία βρίσκεται στην κατηγορία υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά, προβλέπει υψηλά διοικητικά πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις.

10 σχόλια:

  1. Βάνδαλοι!! Εάν δεν πέσουν πρόστιμα για φθορές τίποτα δεν αλλάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι, που αν ειναι ανηλικοι και πανε στον εισαγγελέα θα τους αφησει ελευθερους με προφορικη εντολη. η αιτια καφροι γονεις καφρα παιδια. που πλεον σε μεγαλο βαθμο αυτη ειναι η συνθεση της ελληνικης κοινωνιας.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους βάλτε κάμερες για να σωθεί η χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τσιπάκια μη σου πω χαχαχαχαχαχχ

      Διαγραφή
    2. Εσύ μπορεί να κοροϊδεύεις, αλλά πάνε μια βόλτα βόρεια Ευρώπη να δεις τι γίνεται από κάμερες.

      Διαγραφή
  3. 1000 ευρω το προστιμο στο αφμ του Μπαμπα.....χθες υπηρχε στην Ημαθία υψηλός δείκτης επικινδυνοτητας 3......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι τυχαίο .........Ο όρος Καθεστώς της 4ης Αυγούστου αναφέρεται στο πατριωτικό καθεστώς της Ελλάδας που επιβλήθηκε από τον Ιωάννη Μεταξά. Διήρκεσε από τις 4 Αυγούστου 1936, μέχρι την κατάληψη της χώρας από τα γερμανικά στρατεύματα, τον Απρίλιο του 1941, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Μεταξά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τα γνωστά τοπικά αδούλευτα παιδάκια του Σελίου που δεν έχουν τι να κάνουν για να περάσει η ώρα τους.
    Γιατί με παπάκι να ήρθαν στο Σέλι από Βέροια αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ