Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nαουσαία μπλεγμένη σε «ροζ σκάνδαλο» - Διέλυσε τον γάμο της και τα έφτιαξε με τον ξάδελφο!

Δυστυχώς όμως, για εκείνην, ο νέος έρωτας αποδείχθηκε απατεώνας και της έφαγε όλα τα λεφτά

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με πολύ έρωτα, προδοσία, μυστικές συναντήσεις, εξώγαμο παιδί και ένας απατεώνας που έκανε τα πάντα για το χρήμα, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Αυγούστου στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA.


Οι «Οικογενειακές Ιστορίες», που έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, είχαν έντονο «άρωμα» από την Ημαθία. Μια γυναίκα με καταγωγή από τη Νάουσα, η οποία έχει εγκλωβιστεί σ' έναν γάμο που δεν της προσφέρει όλα εκείνα που ονειρεύτεται, αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα της αλλού. 

Τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες, ώστε να ερωτευτεί τον ξάδελφο του άντρα της, ο οποίος στην αρχή μπορεί να ήταν γλυκός και τρυφερός, να της έκανε δώρα πανάκριβα κοσμήματα (που στο τέλος αποδείχθηκαν ψεύτικα!), αλλά τελικά αποδείχθηκε ένας κοινός απατεώνας.

Δυστυχώς για εκείνη, της έφαγε όλα τα λεφτά και την εγκατέλειψε, δίχως να δώσει ξανά σημεία ζωής. Η άτυχη γυναίκα, πιάστηκε στα δίχτυα του και μοιραία ο γάμος της κατέληξε στον χωρισμό. Μπορεί να το μετάνιωσε, να ζήτησε συγνώμη από τον άντρα της, αλλά το ποτάμι δεν γύριζε πίσω! Μοιραία, οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά...

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την «Μαριτίνα» από τη Νάουσα:

9 σχόλια:

  1. Έχουμε και στην Βέροια τέτοιες κυρίες που την έπιασε στην τουαλέτα ο γαμπρός την ημέρα του γάμου με τον κουμπάρο. Κρίμα να μην το δούμε στις οικογενειακές ιστορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι για Brazzers, όχι για Οικογενειακές Ιστορίες.

      Διαγραφή
  2. Έχω ακούσει πως το εν λόγω περιστατικό έγινε σε πολύ γνωστό χωριό της Νάουσας και από εκεί το πήραν οι Οικογενειακές Ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνυπομονώ πότε θα ανεβάσουν οι Οικογενειακές Ιστορίες, το επεισόδιο με την ένοχη γκαρσονιέρα στο κέντρο της Βέροιας που πηγαίνουν κάποιες επώνυμες κυρίες και παίζουν χαρτιά όπως ΑΓΩΝΙΑ και ΞΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ... ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

      Διαγραφή
  4. Πόσο χαζή Θέε μου που μέσα σε 20 μέρες σχέση έφαγε το παραμύθι και πήγε και του δάνεισε τόσα πολλά χρήματα; Θα μου πεις όλα αυτά βγάινουν από την αληθινή ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε οχι και κουκλαρα η Μαριτίνα. ημαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά μάγκας ο απατημένος και νέο γκομενακι βρήκε και στο χωριό που ήθελε να ζήσει πήγε και τσάκωσε την μεγάλη περιουσία της θείας. ΚΑΡΜΑ λέγεται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή ανήκω και εγώ στο τηλεοπτικό κοινό δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο αυτής της βλακείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ