Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια να συγκριθεί μαζί σου; Στο Monte-Carlo η Αθηνά Βαφείδου

Η διάσημη influencer Αθηνά Βαφείδου πήγε στο Μονακό, και πιο συγκεκριμένα στο Monte-Carlo, για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η εκρηκτική Βεροιώτισσα πέρασε αξέχαστες στιγμές μαζί με τον σύζυγό της Άγγελο Αγγέλου και τα δύο παιδιά τους, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια και την ομορφιά του πριγκιπάτου.

Ξεκινώντας από το εμβληματικό Monaco-Ville, η Αθηνά ξεναγήθηκε σε όλους τους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.


Πρώτος σταθμός ήταν ο Καθεδρικός Ναός του Μονακό, ένας εντυπωσιακός ναός νεο-ρομανικής αρχιτεκτονικής, όπου βρίσκονται οι τάφοι πολλών μελών της πριγκιπικής οικογένειας των Γκριμάλντι. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Ωκεανογραφικό Μουσείο και το Ενυδρείο, το οποίο ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο Α΄ και είναι γνωστό για την εκπληκτική συλλογή θαλάσσιων ειδών και επιστημονικών εκθεμάτων. Το Πριγκιπικό Παλάτι, η κατοικία της πριγκιπικής οικογένειας, ήταν επίσης στον προγραμματισμό τους, προσφέροντας μαγευτική θέα στην πόλη και τη θάλασσα.


Η Αθηνά και η οικογένειά της έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Fairmont Monte Carlo», ένα 4 αστέρων κατάλυμα που προσφέρει εξαιρετικές ανέσεις και θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Αθηνά στα social media ανέδειξαν την εκλεπτυσμένη διακόσμηση των δωματίων και τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γνήσια γαλλική κουζίνα, απολαμβάνοντας φινέτσα και γεύσεις υψηλής γαστρονομίας. Από εκλεπτυσμένα πιάτα θαλασσινών έως παραδοσιακές γαλλικές λιχουδιές, οι γευστικές εμπειρίες τους ήταν εξίσου αξέχαστες με τις περιηγήσεις τους.

Οι διακοπές της Αθηνάς Βαφείδου στο Monte-Carlo ήταν γεμάτες πολυτέλεια, πολιτισμό και οικογενειακές στιγμές, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Με τις αναρτήσεις της, ενέπνευσε τους ακολούθους της να ανακαλύψουν τη μαγεία του Μονακό και να ονειρευτούν τις δικές τους αξέχαστες διακοπές.

8 σχόλια:

  1. Με πόσες βαλίτσες πρέπει να ταξιδεύουν οι influencer ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάσημη; Ποια είναι δαύτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα ουτε η δασκαλα στο σχολειο σε ηξερε

      Διαγραφή
  3. KOYKΛΑ! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβως αυτο το προγραμμα κ με την ιδια σειρα ακολουθουν κ τα γκρουπ με τις οργανωμενες εκδρομες απο Ελλαδα….. Καμμία πρωτοτυπία……Κριμα …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο Βέροια είναι η κυρία; Σαν να την πήρε το μάτι μου προχθες στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ