Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 7 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Τα μέλη Βασίλειος Παπαδόπουλος, Στέργιος Διαμάντης, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, Αριστομένης Λαζαρίδης, Αθανάσιος Δέλλας, Αριστείδης Βενιόπουλος, Χρήστος Μακρίδης, Θεόφιλος Κορωνάς θα συζητήσουν τα εξής θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση ή μη επιμήκυνσης της απασχόλησης κατά ένα (1) έτος δύο (2) ωφελούμενων μέσω του Προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, στα πλαίσια της αριθμ.πρωτ. 42119/15-07-2020 πρόσκληση του ΟΑΕΔ.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε, Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε., διάθεσης των απροβλέπτων και διαχείρισης των επί έλασσον δαπανών του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας στο Δήμο Βέροιας».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη συγκρότησης επιτροπής παραλαβής του έργου «Διάνοιξη, διαμόρφωση κοινοτικού δρόμου στο Ο.Τ.1 στην Κοινότητα Καστανιάς» ΑΜ:62/2020.

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη συγκρότησης επιτροπής παραλαβής του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιϊα Λοιπών Δ.Ε. Βέροιας» ΑΜ:80/2022.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη προσωρινής ή οριστικής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων στο Κ.Υ.Ε. του Π.Σ. στη Δ.Κ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη προσωρινής ή οριστικής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων στο Κ.Υ.Ε. του Γ.Λ. στη Δ.Κ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ