Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 22 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Τα μέλη Βασίλειος Παπαδόπουλος, Στέργιος Διαμάντης, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, Αριστομένης Λαζαρίδης, Αθανάσιος Δέλλας, Αριστείδης Βενιόπουλος, Χρήστος Μακρίδης και Θεόφιλος Κορωνάςμ θα συζητήσουν τα παρακάτω θέματα:


ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση ή μη ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε. της εταιρείας με την επωνυμία «Κουκοδήμος Κ. – Κοροσίδης Α. Ε.Ε».

ΘΕΜΑ 2ο Αποδοχή ή μη της μελέτης του έργου με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση 10ου Δ.Σ. Βέροιας».

ΘΕΜΑ 3ο Αποδοχή ή μη της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΚΟΡΝΗΛΙΑΣ ΧΗΡΑΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ».

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Σωματείου Α.Ο. ΔΙΑΒΑΤΟΥ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ».

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξης ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία και συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανακήρυξη ή μη αναδόχου του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Ασωμάτων».

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025».

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΒΡΑΝΑ-ΠΕΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» ΑΜ:95/2023.

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων της Δημοτικής οδού Καστανιάς-Ι. Μ. Παναγίας Σουμελά, πέριξ του σημείου με συντεταγμένες x:340338, ψ:4474745» ΑΜ:82/2022.

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ Δ.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ (2020)» ΑΜ:67/2020.

ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., διάθεσης απροβλέπτων και χρήσης των επί έλασσον δαπανών του έργου «Επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Δήμου Βέροιας» ΑΜ:29/2020.

ΘΕΜΑ 12ο Εισήγηση στο Δ.Σ. για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δ.Κ Αγ.Μαρίνας.

ΘΕΜΑ 13ο Εισήγηση στο Δ.Σ. για τον καθορισμό Ο.Γ.-Ρ.Γ. στο Ο.Τ. 269 της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 14ο Εξουσιοδότηση ή μη εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά τη συζήτηση ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς από αγωγή των Α.Κ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε και Γ.Μ κατά του Δήμου Βέροιας (αρ.αγωγής 198/05.04.2024).

ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση ή μη εξώδικου συμβιβασμού για την αποζημίωση οικοπέδου, των Ι. και Γ.Κ. στα Ο.Τ. 317 και 675 της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ 16ο Άσκηση ή μη αγωγής του άρθρου 6 του Ν.2664/1998 για την καταχώρηση έκτασης στο Ο.Τ. 49 της πόλης Βέροιας ως αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 17ο Άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά της αριθμ. Α374/2024 απόφασης του Δ/κού Πρωτοδικείου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 18ο Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για έκδοση πιστοποιητικών από το Κτηματολογικό Γραφείο Βέροιας και κωδικούς e-banking για την ηλεκτρονική πληρωμή των πιστοποιητικών κλπ. στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΘΕΜΑ 19ο Εισήγηση στο Δ.Σ επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Αντλησιοταμίευση μέγιστης ισχύoς έγχυσης 467 ΜW και μέγιστης ισχύος απορρόφησης 441 MW, στη θέση «Ταμιευτήρας ΥΗΣ Σφηκιάς (Μπράβας)» της Δημοτικής Ενότητας Βέροιας του Δήμου Βέροιας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

ΘΕΜΑ 20ο Εισήγηση στο Δ.Σ επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Μικρό Υδροηλεκτρικό» της εταιρείας με την επωνυμία «Αθανασιάδης Κ.-Χειμωνίδης Φ Ο.Ε.», και το οποίο θα εγκατασταθεί επί του κλάδου Μαυρονέρι του π. Τριπόταμου της ΔΕ Βέροιας του Δήμου Βέροιας της Π.Ε. Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΤ: 2405001724)».

ΘΕΜΑ 21ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανακήρυξης ή μη αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΤΩΝ 2024-25 & 2025-26» (συστεμικός 350780).

ΘΕΜΑ 22ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ