Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ελένη Βοργιατζίδου και ο Βασίλης Μουρατίδης οι αριστούχοι που έλαβαν υποτροφίες στην Σουμελά


Στη μνήμη των αδικοχαμένων 21 Μαθητών του Μακροχωρίου
Με ιδιαίτερη κατάνυξη, παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, τιμήθηκε και φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στις πλαγιές του Βερμίου, στην Καστανιά Ημαθίας.

Κατά την παράδοση των τελευταίων ετών, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας του Δεκαπενταύγουστου, πραγματοποιούνται βραβεύσεις και δίνονται υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου, στη μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στα Τέμπη το 2003, επιστρέφοντας από εκδρομή.


Ο πρόεδρος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» Γιώργος Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι τα βραβεία και οι υποτροφίες φέτος δίνονται στους μαθητές της Β' Λυκείου Μακροχωρίου, Ελένη Βοργιατζίδου και Βασίλη Μουρατίδη, τα οποία έλαβαν οι μαθητές από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Δείτε φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ