Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονιστική η μαρτυρία του αδελφού του 19χρονου: «Νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη... Ο αδελφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα»


Αναζητείται ο χειριστής που εξαφανίστηκε - Δεν σταμάτησε καν το παιχνίδι!


Συγκλονισμένο είναι το Πευκοχώρι Χαλκιδικής από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου 2024 σε Λούνα Παρκ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου από την Βέροια.

Ο άτυχος 19χρονος ανέβηκε μαζί με τον αδελφό του σε περιστρεφόμενο παιχνίδι, όταν αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έσπασε, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να εκφενδονιστεί από την θέση του και να πέσει στο έδαφος, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελλήφθη, ενώ αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού, μόλις έγινε το δυστύχημα, το έβαλε στα πόδια, χωρίς καν να σταματήσει το παιχνίδι, το οποίο έσπευσαν να σταματήσουν άλλοι.

Ο αδελφός του 19χρονου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη διπλανή θέση, είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του και μίλησε στο ERTnews για τα όσα έζησε.

Οι δηλώσεις του αδερφού του 19χρονου συγκλονίζουν:
«Πήγαμε στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μας είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα. Ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος».

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου, Γιώργος Τσιρκούδης δήλωσε μιλώντας στο ΕRTNEWS ότι δε γνωρίζει ποιος είναι αρμόδιος για το λούνα παρκ. «Πάνω από 20 χρόνια υπάρχει το λούνα παρκ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το λούνα παρκ δεν έχω άποψη… Δε γνωρίζω ποιος είναι αρμόδιος, εγώ έχω αναλάβει εδώ και τρία χρόνια ενώ το λούνα παρκ είναι εδώ πάνω από 20».

1 σχόλιο:

  1. Όλοι μέσα στη φυλακή! Σκοτώθηκε ένα παιδί, σ' ένα λουνά παρκ και δεν είχατε ιδέα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης όλοι οι αιρετοί! Η δήμαρχος είπε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να είναι ανοιχτό αλλά κανείς δεν έκανε τον κόπο να πάει να το σφραγίσει! Όλοι μέσα ρε φίλε και ο πατέρας να σας πάρει και τα σοβρακα από τις μυνήσεις! Βέβαια που θα βρει δικαιοσύνη σοβαρή να τους δικάσει είναι άλλο αγκάθι στη Μπανανία που ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ