Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κούγιας: «Υπάρχει ακραία συμπεριφορά σε βάρος του ιδιοκτήτη»

«Το να είναι σκουριασμένο ένα σίδερο, δεν σημαίνει ότι είναι και ακατάλληλο»

Την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. «Διενεργείται πραγματογνωμοσύνη το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να είναι θετικό για τον ιδιοκτήτη. Πρόκειται για ατύχημα. Δεν σηκώθηκε να σκοτώσει ανθρώπους», είπε ο κ. Κούγιας.

«Το να είναι σκουριασμένο ένα σίδερο, δεν σημαίνει ότι είναι και ακατάλληλο. Μπορεί να μην βάφθηκε καλά. Πρόκειται για μια αμελής συμπεριφορά» πρόσθεσε ακόμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες αυτού, επέλεξε ο ιδιοκτήτης του επίδικου Λούνα Παρκ, Κ.Ε., όπως αναλάβει, μαζί με τους δικηγόρους Θεσσαλονίκης, Ευρυσθένη Κοσκινά και Κωνσταντίνο Γραμματικό, για να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές, ώστε να αποδοθεί πραγματική Δικαιοσύνη και να σταματήσει αυτή η κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος του κ. Κ.Ε. από όλους όσους καθημερινά, εντελώς μεροληπτικά, παρουσιάζουν στα ΜΜΕ το τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του, ο αείμνηστος 19χρονος Γ.Κ.

Ο κ. κατηγορούμενος, ο οποίος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ανά πάσα στιγμή, είναι ηλικίας 58 ετών, έχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε στην οιαδήποτε παράνομη πράξη και ασκούσε μέχρι την ημέρα του ατυχήματος, με εντελώς νόμιμο τρόπο, το επάγγελμά του επί 36 συνεχή χρόνια.

Στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Χαλκιδικής, το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ έχει ψυχαγωγήσει χιλιάδες ανήλικα παιδιά και χιλιάδες ενήλικους χρήστες των παιχνιδιών, επί 18 συνεχή έτη».

5 σχόλια:

  1. Οτ είναι σκουριασμενο κάτι είναι και σάπιο είτε είναι σίδερο είτε είναι μυαλό κ.Κουγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάληψη υπεράσπισης μιάς υπόθεσης από τον εν λόγω, συνιστά τεκμήριο ενοχής για τον πελάτη του. Νομοτέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανεβασε εσυ τα παιδια σου εκει αν δεν ειναι προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θεμα δεν ειναι ο κουγιας αλλα η ανοργανωσια του κρατους. ο ενας θα τα ριξει στους αλλους οπως κανει καθε ο ελληνας και θα την γλυτώσουν. λυπαμαι, ο 19χρονος οπως δεν ηταν το πρωτο, δεν θα ειναι ουτε το τελευταιο θυμα των παραλειψεων της ελληνικης πολιτειας και του ελληνικου κρατους γενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σιδερο που ειναι σαπιο θα λυγισει και θα σπαει μετα απο χρονια. Τα αλατα διαβρωνουν το μεταλλο. Οποτε το σαπιο το κοβεις ακομη και απαγορευεται αυστηρα να επαναχρησιμιποιηθει. Εγω πχ αφησα επιτηδες ενα ποδηλατο στον μακρυγιαλλο 50 μετρα αποσταση απο την θαλασσα χωρις καλυμμα προστασιας για 10 χρονια. Το τιμονι σαπισε και κοπηκε με χτυπημα απο βαριοπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ