Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Τετάρτη η κηδεία του 19χρονου Γιάννη


Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 19χρονο Γιάννη Καμπαϊλή - Καμπανταΐδη, που έχασε τόσο άδικα την ζωή του έπειτα από σοκαριστικό δυστύχημα σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

Η κηδεία του Γιάννη θα γίνει στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου στη Βέροια, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 και ώρα 11:00, ενώ η ταφή θα γίνει στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

Ο veriotis.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου. Καλό Παράδεισο.



8 σχόλια:

  1. Άντρα μου,φως μου ψυχή μου. Φεύγεις πολύ μακριά. Άνοιξες τα φτερά σου και πεταξες μακριά από αυτόν τον κολοκοσμο τον βρωμερό τον σιχαμενο. Ψυχή μου μάτια μου γλυκά. Εκεί που θα πας είμαι σίγουρη ότι θα τους κάνεις όλους φιλους και θα έχεις αγγέλους συντροφιά. Αντράκι μου πανέμορφο αγάπη μου. Σαγαπώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τόσο άδικος θάνατος για το παλληκάρι.
    Ένας ακόμη άγγελος στον ουρανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμελεια ατελεια ανοργανωσια η ελειψη σχεδιου η ελειψη μεθοδου και πολα αλλα ομοια ειναι σε καθε πτυχη αυτης της χωρας που στο πικ της σκοτωνει τα παιδια της. συγνώμη αγνωστε Ιωαννη. ο θεος να σε αναπαύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό παράδεισο αγγελούδι μου....κουράγιο στους γονείς,στον παππού Γιάννη και στην γιαγιά Μαίρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας μαυρισε η ψυχή αλοίμονο στο παιδί και στους γονείς που μείνανε πίσω να αναρωτιούνται τι κάνανε λάθος σε αυτό το τριτοκοσμικό κράτος που φέραμε τα παιδιά μας υπάρχουμε απλώς επειδή ακόμη δεν ήρθε η σειρά μας να φύγουμε απο κάποιο "λάθος". Καλο παραδεισο Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουράγιο στην οικογένεια δεν το πιστεύω ότι δεν θα σε ξανά δούμε Γιάννη θα μας λείπεις παρα πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη μου σε είχα μαθητή στο ΕΠΑΛ πριν δύο χρόνια...Δεν ήσουν εύκολος αν κάποιος δε σου μίλαγε καλά όπως κ καλά έκανες..μα αν σου μίλαγε κάποιος ήρεμα ήσουν ο πρώτος και ο πιο φιλότιμος που υπήρχε και ξεχώριζε σε πολλούς άλλους...δε ξεχνάω το βλέμμα σου όταν κάτι σε ενδιέφερε έντονο μαγνητικό κ ενθουσιώδες.. ή όταν κάτι σε άφηνε αδιάφορο ή σε θύμωνε...ήταν για μένα σύρμα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξω στη τακτική του μαθήματος για να σε έχω.. πίστευα πολύ στις δυνατότητες σου κ είχαμε μιλήσει πολύ για αυτές όταν κάποιες στιγμές ήμασταν οι δυο μας κ θεωρούσα επιτυχία στο εργαστήριο να σου κλειδώσω την προσοχή κ τις περισσότερες φορές το κατάφερνα...κ χαιρόμουν πάρα πολύ γιατί ήσουν κ μάγκας κ καλό παιδί που ΠΟΤΕ δε μίλησε άσχημα.. Σε είδα πριν 3 μήνες κ μιλήσαμε ήσουν ακόμα στρατιώτης κ μου έλεγες τα σχέδια σου για τα οποία άκουγα κ σε θαύμαζα ότι πραγματικά ωρίμασες κ είδες τα πράγματα σοβαρά.. η ζωή στο σχολείο δεν αξιολογείται με κουτάκια όπως κάποιοι νομίζουν...αξιολογείται με το να πιάνεις το σφυγμό της ψυχής του καθενός κ καθεμιάς κ να του βγάλεις ότι καλύτερο έχει μέσα του...κ εσύ Γιάννη είχες συνειδητοποιήσει ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα κ να πετύχεις σε χώρους που μόνο εσύ θα μπορούσες με τη δική σου δύναμη.. δεν υπάρχουν λόγια...κάτι από την καρδιά μου έχει σπάσει...μπορεί να ήταν κάποιο από τα δικά μου τα παιδιά...κ μπορεί αύριο να είναι αν κάποια πράγματα δε ληφθούν σοβαρά.. μα σήμερα είσαι ΕΣΥ.. το δικό μας παιδί.. όλης της Βέροιας που θρηνεί πραγματικά για σένα κ αναρωτιέται ένα ανείπωτο ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;; κ δε θα πάρουμε ποτέ μια απάντηση...αυτό από μόνο του είναι μια ισόβια καταδίκη.. κούρασα Γιάννη μου... βαριόσουνα κ εσύ τα πολλά... Εύχομαι στον παράδεισο που σίγουρα πήγες να είσαι ήρεμος κ να μας βλέπεις από ψηλά στέλνοντας μας νοερά τα νέα σου ότι είσαι καλά κ δε θα μας ξεχάσεις.. γιατί εμείς δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ... καλόν παράδεισο αλάνι μου...μια έκφραση που την έλεγες συχνά στους φίλους σου..κ εγώ σε ένοιωθα κ γιο μου κ φίλο μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ