Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kαταχειροκροτήθηκε ο Σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας στο Σταυρό Χαλκιδικής

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας με το τμήμα ενηλίκων συμμετείχε στο τριήμερο εκδηλώσεων στον Σταυρό, Χαλκιδικής. Η παρουσία τους κέρδισε τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, οι χορευτές και οι χορεύτριες αναβίωσαν με χάρη και ζωντάνια τους παραδοσιακούς χορούς της περιοχής, προκαλώντας συγκίνηση και περηφάνια. 

Η συμμετοχή τους αποτέλεσε έναν φόρο τιμής στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας, αναδεικνύοντας τη σημασία της διατήρησης των παραδόσεων. Ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση των συμμετεχόντων ήταν διάχυτα, ενισχύοντας το συναίσθημα ότι η παράδοση συνεχίζει να ζει και να μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Η διοργάνωση ήταν άψογη και το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο του.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση του συλλόγου στην Χαλκιδική:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ