Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλαϊτζίδης σε Τζιτζικώστα: «Έφτασε η ώρα να σε καμαρώσουμε στο κορυφαίο αξίωμα»

«Θ
α είμαστε πάντα δίπλα σου, πιστοί «εργάτες» και συνεχιστές του οράματος σου»

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το πολιτικό «αντίο» του Κώστας Καλαϊτζίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, αποχαιρέτισε τον στενό φίλο και συνεργάτη του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην νέα προσπάθειά του. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Αγαπητέ μου Περιφερειάρχη, φίλε και συνοδοιπόρε Απόστολε Τζιτζικώστα.

Μετά από την πετυχημένη σου πορεία στο τιμόνι της Αλληλεγγύης, την «χρυσή εποχή» ανάπτυξης και δημιουργίας για την Κεντρική Μακεδονία του 21ου αιώνα, έφτασε η ώρα, σήμερα, να σε καμαρώσουμε στο κορυφαίο αξίωμα του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου. Ένα αξίωμα που δικαίως κατέκτησες με τους κόπους, την οξυδέρκεια, το ανήσυχο πνεύμα και την διορατικότητά σου.

Με σκληρή δουλειά, συνέπεια, συλλογικότητα, επιμονή και όραμα για το αύριο, έκανες την Περιφέρειά μας «Πρωταθλήτρια» στην ανάπτυξη και την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Κάτι που, είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζεις και από τα νέα σου καθήκοντα.

Σήμερα δεν αποχωρίζομαι τον Περιφερειάρχη μου, τον φίλο μου Απόστολο. Σήμερα τον ξεπροβοδώ με συγκίνηση μεν αλλά και με μεγάλη χαρά, από τον τόπο μας τη Μακεδονία στην Ευρώπη, σε μια θέση που του αξίζει, σε μια θέση από την οποία θα μπορέσει να συνεχίσει, με μεγαλύτερη δύναμη, το όραμα του για την Κεντρική Μακεδονία, για την Ελλάδα.

Αγαπητέ μου φίλε Απόστολε, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων σου καθηκόντων ως Ευρωπαίος Επίτροπος, θέλω από καρδιάς να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, καθώς και τις εγκάρδιες ευχές μου για καλή επιτυχία στο έργο σου.

Η ομάδα της Αλληλεγγύης και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα σου, πιστοί «εργάτες» και συνεχιστές του οράματος σου για μια σύγχρονη και ανθρώπινη Κεντρική Μακεδονία, μια Μακεδονία που με υπερηφάνεια θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον. Απόστολε, καλή δύναμη, υγεία και ευλογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ