Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Herbstore.gr»: Έλαια βάσης για αντιμετώπιση αρθριτικών!

Ανακουφίστε τον πόνο στις αρθρώσεις με τη δύναμη της φύσης! 

  • Το Βαλσαμέλαιο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και για κάθε πόνο ρευματικό, ενώ βοηθάει πάρα πολύ σε πόνους των αρθρώσεων και στην υδρωπικία. Ανακουφίζει και θεραπεύει άμεσα: πληγές, χτυπήματα, μώλωπες, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, κιρσούς, φλεγμονές, ερεθίσματα, κνησμούς, τσιμπήματα εντόμων, δερματοπάθειες, σκασίματα σε πτέρνες και αγκώνες, αιμορροΐδες, ρευματισμούς, αρθριτικά.
  • H Άρνικα, χρησιμοποιείται για την εξωτερική περιποίηση του μυοσκελετικού συστήματος. Θεωρείται πως είναι κατάλληλη για τη περιποίηση πληγών και πρηξιμάτων και για την ανακούφιση από πόνους. Θα βρείτε το έλαιο άρνικας σε πολλά καλλυντικά προϊόντα περιποίησης εκδορών, μελανιών, πρηξιμάτων, αντιμετώπισης μυικών πόνων, πόνων από ρευματισμούς κ.ο.κ.
  • Το λάδι Βαλεριάνας είναι εξαιρετικό για προβλήματα αϋπνιών, ημικρανιών, πονοκεφάλων, νευρικής υπερέντασης, ισχιαλγίας, διάρροιας, κολίτιδας, υπέρτασης, για πόνους της περιόδου και για την εμμηνόπαυση (πίνοντας το, 1-2 κουταλιές της σούπας ημερησίως). Χρησιμοποιείται επίσης σε περιπτώσεις ρευματισμών, αρθριτικών, ψωρίασης, κάνοντας μασάζ στο σημείο του σώματος που αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα.
Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα για την ανακούφιση από τους πόνους στις αρθρώσεις, στο Herbstore.gr 

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.


























☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ