Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιανναβαρτζής: «Η Ημαθία βρίσκεται στο επίκεντρο της ανάδειξης των Αρχαιολογικών Χώρων»

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας, παρευρέθηκε ο Σταύρος Γιανναβαρτζής στην τελετή υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείο Πολιτισμού, με την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του Δήμου Νάουσας, υπό τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη, για την υλοποίηση του έργου "Έρευνα και ανάδειξη του αρχαίου Γυμνασίου της Μίεζας", στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας ανέφερε τα εξής: «Η Ημαθία βρίσκεται στο επίκεντρο της αναδείξεις των σπουδαίων αρχαιολογικών χώρων της χώρας μας, όπου η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη - έχει δώσει την μέγιστη προσοχή με πλήθος χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε πέρα από την συμβολή στο πολιτισμό μας να υπάρχει και ώθηση στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

2 σχόλια:

  1. Πρόεδρε ωραία τα λες.Εχειςιδεα από αρχαιολογία η λέμε κάτι για να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ρε παιδακι μου.
    Οτι θυμάσαι χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ