Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά σε πολυκατοικία στον Προμηθέα


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον Προμηθέα, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 12:00 μ.μ., όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας δέχθηκε κλήση για φωτιά σε τριώροφη πολυκατοικία επί της οδού Τραπεζούντος.

Η φωτιά ξεκίνησε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και επεκτάθηκε στα άλλα δύο πιο πάνω μπαλκόνια, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, ακούστηκαν και κάποιες μικροεκρήξεις.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και οι ζημιές ήταν μικρές και περιορίστηκαν στα μπαλκόνια των τριών διαμερισμάτων και αυτό χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασε στο συμβάν με ισχυρή δύναμη και έσβησε την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί και προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.



1 σχόλιο:

  1. Ερωτηση και οποιος γνωριζει να απαντησει παρακαλω, υπαρχει περιπτωση η φωτια να εχει ξεκινησει απο το Air condition; Γενικα ρωταω αν υπαρχει το ενδεχομενο.. Οχι για το συγκεκριμενο σπιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ