Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διεθνής αγώνες FIS και Πρωτάθλημα Roller Ski το Σαββατοκύριακο στο Φράγμα


Διεθνής αγώνας FIS και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roller Ski ΑΓΕΝ Π-Κ διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο στη Βέροια από τον ΣΧΟ Βέροιας και υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο φράγμα του Αλιάκμονα στον χώρο της λίμνης, το Σάββατο 31/8 και την Κυριακή 1/9 2024, από τις 10.00 έως τις 13.00, με συμμετοχή 120 αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η άρτια διοργάνωση του αγώνα από το Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Βεροίας κάθε χρόνο και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής, έχει «τραβήξει» το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που αποφάσισε φέτος για πρώτη χρονιά να διοργανώσει και προπονητικό camp, το οποίο πραγματοποιείται από την Τρίτη 26/8 έως και την Πέμπτη 28/8 2024 στον ίδιο χώρο, με συμμετοχή αθλητών και προπονητών από την Ελλάδα και 6 χώρες του εξωτερικού.

Ευελπιστούμε να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γεμίζει η πόλη μας αθλητές από άλλες χώρες και να προβάλλεται διεθνώς!



3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ