Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο της Βέροιας 1960

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Βέροια 1960. Το «ευχαριστώ» απευθύνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, τον Ειδικό Καρδιολόγο κ. Γεώργιο Λαφαζάνη και τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια του κ. Πέτρου Θεμελή που ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της ομάδας για τις απαραίτητες εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

«Η Βέροια 1960 ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, τον Ειδικό Καρδιολόγο κ. Γεώργιο Λαφαζάνη και τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια του κ. Πέτρου Θεμελή για την άμεση και δωρεάν συνεισφορά τους στις απαραίτητες ιατρικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας», αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου.

3 σχόλια:

  1. Ομορφη κινηση,θα ειναι ακομη πιο ομορφο και μια δυνατη οχυρωση της ομαδας,αν ολος ο επιχειρηματικος κοσμος μπει χορηγος και σε καθε παιχνηδι να υπαρχουν ηλεκτρονικες σημανσεις περιμετρικα του γηπεδου με τον εκαστοτε επιχειρηματια και ολος ο κοσμος στο γηπεδο.
    Να ειναι γιορτη η κυριακη με το καφεδακι μας τα χρωματα της βεροιας να μας ομορφαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει σαλιο.. τά υπολοιπα ειναι αστεια. αν ειχαν λεφτα θα καναν εξετασεις σε ιδιωτικο γιατρο η νοσοκομειο. τουλαχιστον εγω αυτο ξερω οτι γινεται. αλλα παν να τα κανουν τζαμπα και αυτο ειναι ενα δειγμα αφραγκιας.

      Διαγραφή
    2. Πλάκα μας κάνεις; Ξέρεις τη χρήμα έχει πέσει στην ομάδα φέτος; Σε 3 χρόνια θα είναι Α΄ εθνική!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ