Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έβγαλε την μαούνα και προκρίθηκε! Τα 15 εκατ. ευρώ έστειλαν τον Αλαφούζο στους Ομίλους

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Βλέποντας τον χθεσινό Παναθηναϊκό, ειλικρινά ταξίδεψα στο μακρινό παρελθόν. Τότε που ο Βάζελος ήταν ο Πρέσβης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ένα Ο.Α.Κ.Α με 50.000 τρελαμένους οπαδούς και μια ομάδα που φόρεσε το ευρωπαϊκό κοστούμι, όπως τότε τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Μην ξεχνάμε πως το 1996 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champion League. Και τώρα οι Ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να μπούνε καν στους ομίλους. 

Μάγκες, να λέμε αλήθειες! Ήταν τυχερός με την Λάνς. Η Γαλλική ομάδα έχει διπλάσιο μπάτζετ από τον Αλαφούζο και ήταν καλύτερη και στα δύο ματς. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιζε με 10 παικτες και στο Ο.Α.Κ.Α. έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και πέναλτι. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έκανε συνολικά 3 ευκαιρίες και έβαλε 2 γκολ. Κωλοφαρδία! 

Ο Μίστερ ΣΚΑΪ έβαλε βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη. Πήρε με 15 εκατομμύρια τον Τετέ και τον Πελίστρι και αυτοί οι δύο τον έστειλαν στους Ομίλους. Απλά τα πράγματα. Αν είχε μέσα Λημνιό και Παλάσιος, αυτοί δεν θα βάζανε γκολ ούτε του χρόνου. Με τέτοια εμφάνιση ο ΠΑΟ δείχνει πως έχει μέλλον και ίσως διεκδικήσει και το πρώταθλημα. Φαίνεται πως έχει καλό προπονητή. Μόλις έβγαλε τον Μπακασέτας, την μαούνα, τον πιο αργό και από την καθυστέρηση, τον κύριο δεν μαρκάρω, η ομάδα επιτέλους έπαιξε με 11 παίκτες. Αυτός είναι καλός να παίζει μόνο με Λαμίες και Παναιτωλικούς. Δεν κάνει για Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ