Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργασίες στο κολυμβητήριο της Νάουσας

Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Κλειστού Κολυμβητηρίου, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, εκμεταλλευόμενος το 15νθημερο διάστημα μη λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εσωτερικές και εξωτερικές διαγραμμίσεις, στον χώρο των κερκίδων, στα αποδυτήρια και στο χώρο στάθμευσης, ενώ καθαρίστηκε ο χώρος των ντους και των αποδυτηρίων.

Ο Δήμος Νάουσας και η Αντιδημαρχία Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού, ευελπιστούν στο μέλλον να γίνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις (ενεργειακή αναβάθμιση) στο Κολυμβητήριο Νάουσας.







1 σχόλιο:

  1. Όλα για την πόλη της Νάουσας.
    Υπάρχει κ ένα κολυμβητήριο στο Ανω Ζερβοχωρι το οποίο έχει παραμεληθεί εδώ κ χρόνια αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Τελικά ο Δήμος Νάουσας θα ασχοληθεί με εμάς τους χωριάτες; Αντε κ εσυ Βεριωτη ασχολησου κ λίγο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά, έχεις γίνει φερέφωνο του εκάστοτε δημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ