Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επένδυση 10.000.000€ αναβαθμίζει το ΧΚ Σελίου - Το «ευχαριστώ» της Επιτροπής Διοίκησης στον Βεσυρόπουλο


Για την ένταξη της χρηματοδότησης του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου στο Ταμείο Ανάκαμψης, αναφέρεται στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διοίκησης ΧΚ Σελίου, ευχαριστώντας παράλληλα τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο για την συμβολή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

Η ένταξη της χρηματοδότησης του έργου αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας εντάσσει δυναμικά την Ημαθία στον χάρτη των χειμερινών προορισμών.

Μέσα από αυτή την επένδυση αλλάζει όψη το χιονοδρομικό κέντρο, καθώς αποκτά πλέον νέες και σύγχρονες υποδομές και θα είναι σε θέση να προσφέρει νέες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

Η πρόσφατη εκταμίευση των 10 εκατομμυρίων ευρώ, με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την υλοποίηση αυτής της επένδυσης. Μέσα από την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου στο Σέλι, αναδιαμορφώνεται ο τουριστικός χάρτης της περιοχής και δημιουργείται υψηλή προστιθέμενη αξία για ολόκληρη την Ημαθία. Τα οφέλη για την τοπική οικονομία θα είναι πολλαπλά.

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου δεν ήταν εύκολη ούτε χωρίς εμπόδια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο καθώς ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε τη θετική συμβολή και τον τεράστιο αντίκτυπο που θα είχε αυτή η επένδυση, αυτό το μεγάλο έργο για την Ημαθία και την τοπική οικονομία. Ο κ. Βεσυρόπουλος στήριξε, όσο κανείς, την ένταξη της χρηματοδότησης του έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, διαβλέποντας ότι η περαιτέρω ενίσχυση της Ημαθίας με την ένταξη της στον χάρτη των χειμερινών τουριστικών προορισμών απαιτεί επενδύσεις, νέες υποδομές και υπηρεσίες.

Για την Επιτροπή Διοίκησης
Ο Πρόεδρος Μιχαλιάς Γεώργιος

6 σχόλια:

  1. Η καρέκλα ολο υο καλοκαίρι παρεμεινε κλειστη για βολτα.Το Χιονοδρομικό το καλοκαιρι δεν είχε ουτε μια δραση.Το γηπεδο στο Χιονοδρομικο ειχε γεμισει.. γαιδουραγκαθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάμπα λεφτά που πληρώνουμε όλοι μας
    Αντί να κάνουν καινούργιους χώρους άθλησης για όλο τον χρόνο δίνουν κονδύλια για ένα μήνα
    Τι να πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην πεις τιποτε...να ανεβεις να κανεις σκι απο μεσα Δεκεμβρίου...

      Διαγραφή
  3. Πεταμένα εκατόμυρια.
    Δε χιονίζει αλλού είναι το μέλλον η κλιματική αλλαγή έκανε και το Σελι πρώην, χιονοδρομικό κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα χιονιζει στο Ασουρμπασι στα 1750+ μετρα οπου οι θερμοκρασίες ειναι ιδανικες.Με την βοήθεια της τεχνητής χιονωσης σκι απο 15 Δεκεμβρίου.

      Διαγραφή
  4. Κάτι τους είπες τώρα.Αλλου είναι το ψωμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ