Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπήκε και η Βέροια στο πρόγραμμα της Διαμαντοπούλου

Ομιλία της υποψηφίας προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Ελιά

Την Βέροια θα επισκεφθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 η Άννα Διαμαντοπούλου. Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συμπεριέλαβε τελικά και τη Βέροια στην περιοδεία που πραγματοποιεί, στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.

Στην Βέροια, θα συναντηθεί με στελέχη του Δήμου, θα επισκεφθεί την κοινωνική δομή «Πρωτοβουλία για το παιδί - Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας» όπου και θα συνομιλήσει με την διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομενων.

Τέλος, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19:00 στον πολυχώρο της Ελιάς (στην αίθουσα MASNA) σε πολιτικούς φίλους.




13 σχόλια:

  1. Αννούλα μαζί σου... Γιατί μόνο εσύ μπορείς να μας απαλλάξεις απ' τον Μητσοτάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παρει και τον Χρυσοχοιδη μαζι της ...ετσι για να ειναι πιο απτη η στοχευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Λινού μην ξεχάσει.

      Διαγραφή
    2. Ξεπερασμένες εξυπνάδες ,!!!

      Διαγραφή
    3. Νομιζεις οπως νομιζετε πολλοι και φτασαμε στην αθλιοτητα καθε κομμα και πολλους φελλους τυχοδιωκτες

      Διαγραφή
    4. Πάλι ο Χρυσοχοίδης, Η διαχρονική εμμονή των μετρίων και των αποτυχημένων μη διακριθέντων της Ημαθίας.Μερικοί θα μείνουν με τη ζηλοφθονία τους. Περαστικά.

      Διαγραφή
  3. Αν βγει νικήτρια, έχασε μια ψήφο ο Μητσοτάκης στις επόμενες εκλογες(της Άννας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους λεγόμενους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ ,τους φάγαμε για αρκετά χρόνια στη μάπα και αποτέλεσαν την αρχή του τέλους γι´αυτόν τον τόπο.
    Κάποτε (αν θυμάμαι καλά το 2001 που ήταν επίτροπος),είχε κάνει πρόταση να γίνει η αγγλική ,η δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας και είχε φάει άγριο κράξιμο από πολύ κόσμο ,αλλά και από τον τέως πρόεδρο Σαρτζετάκη ,ο οποίος είχε μιλήσει περί εθνικής υποτέλειας κλπ.
    Άλλαξε γνώμη από τότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να μην άλλαξε για να μπορέσουν οι αναλφάβητοι να καταλάβουν καμιά σύγχρονη παγκόσμια ορολογία και να μην τρίβουν το κεφάλι κάθε τρεις και λίγο με όψη αποχαυνωμένου εξωγήινου.
      Άντε ξεκουνηθείτε εμφυλιοπολεμικά κατάλοιπα και εραστές του προηγούμενου αιώνα.Κοιτάξτε λίγο μπροστά.

      Διαγραφή
  5. To 2012 και με νέο πλαίσιο ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών (26.04.2010)
    26.04.2010 Tο 2012, με νέο πλαίσιο, θα γίνει ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το νομοσχέδιο για τις προσλήψεις.
    Όπως διευκρίνισε η υπουργός, βασική προϋπόθεση για το διορισμό σε θέσεις μονίμου εκπαιδευτικού προσωπικού ή την πρόσληψη αναπληρωτών, όπου προκύπτουν κενά, πέραν του προβλεπόμενου τίτλου σπουδών θα είναι και η επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ μετά την εξασφάλιση πιστοποιητικού παιδαγωγικής-διδακτικής επάρκειας.
    Καθιερώνεται ακόμη τελικός πίνακας κατάταξης εκπαιδευτικών που θα αναμορφώνεται μετά από κάθε διαγωνισμό, καθώς και αξιοκρατικό σύστημα επιλογής στελεχών διοίκησης στην εκπαίδευση από τους σχολικούς συμβούλους και διευθυντές εκπαίδευσης μέχρι τους διευθυντές διθέσιων σχολικών μονάδων.
    Στα νέα κριτήρια επιλογής περιλαμβάνονται η γνώση του αντικειμένου του υποψηφίου προς άσκηση έργου, η προσωπικότητα και γενική συγκρότηση του υποψηφίου και η συμβολή του στο εκπαιδευτικό έργο από τις θέσεις που είχε υπηρετήσει με βάση αξιολογικές εκθέσεις.
    Μεταξύ άλλων, η υπουργός έκανε λόγο για δραστική μείωση των αποσπάσεων, ενώ αναφερόμενη στη λειτουργία των σχολείων από το Σεπτέμβριο, αφού θα προσληφθούν λιγότεροι εκπαιδευτικοί, μίλησε για «μεγάλο στοίχημα».
    Όπως είπε, «θα δουλέψουν σωστά τα σχολεία, αξιοποιώντας το ωράριο των εκπαιδευτικών» και θα αντιμετωπισθεί η υπεραριθμία.
    Κάθε σχολείο θα έχει την «κάρτα» του, ενω καθιερώνεται η αυτοαξιολόγηση του σχολείου στην οποία θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.
    Παρά τις αντιδράσεις αρκετών εκπαιδευτικών η κ. Διαμαντοπούλου επέμεινε στη διετή δόκιμη θητεία εκπαιδευτικών και το θεσμό του μέντορα κάθε εκπαιδευτικού.
    Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στα ιδιωτικά σχολεία, δεν θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ, αλλά οι προς πρόσληψη εκπαιδευτικοί θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εκπαιδευτικής επάρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Διαμαντοπούλου είναι από τα πλέον έμπειρα και αξιόλογα στελέχη έχει αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Διαμαντοπούλου δεν είναι ΠΑΣΟΚ ,χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ όπως και πολλοί άλλοι.
      Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε με τον θάνατο του Ανδρέα.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον είσαι ανημερωτος για την πορεία της Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ. Μακάρι να εκλεγεί να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ και γλυτώσουμε απο τα σημερινά νούμερα της πολιτικής

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ