Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επικοινωνία Καλαϊτζίδη+Κουτσογιάννη για τη μόλυνση της Tάφρου 66

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 5 Αυγούστου 2024 επικοινωνία του Δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη σχετικά με το μείζον πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη μόλυνση της τάφρου 66. 

Από την πλευρά του Δημάρχου μεταφέρθηκε το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το γεγονός πως τίθεται σαφές ζήτημα για την υγεία του πληθυσμού κυρίως στη δημοτική ενότητα Ειρηνούπολης, καθώς πλέον η δυσοσμία σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες καθιστά ανυπόφορη τη διαβίωση των κατοίκων. Επιπρόσθετα, η μόλυνση του περιβάλλοντος και των υδάτων συνιστά πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε πως το πρόβλημα είναι μεγάλο και εντείνεται λόγω της πρωτοφανούς λειψυδρίας που αντιμετωπίζει τόσο η περιοχή της Πέλλας, όσο και της Ημαθίας. Διαβεβαίωσε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας εργάζονται για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

6 σχόλια:

  1. Η τάφρος πως μολύνθηκε;
    Ποιος ευθύνεται για αυτό;
    Η Δικαιοσυνη τι ενέργειες κάνει για το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕν το διαβασες η λειψυδρια φταιει...και οχι η κακη λειτουργια βιολογικων λογω πολλων αμαρτιων;;; ειδατε αυτο το κρατος να τρεχει τα θεματα ρυπανσης με ταχυτητα;;; ολο γλυψιματα, ωχ αδελφε, μακρυα απο μενα οτι θελει ας γινει... κτλ

      Διαγραφή
  2. Σ'αυτό το ποτάμι πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Περπάτησα στις όχθες έπαιξα με τα ξαδέρφια μου .Κολύμπησα και ψαρεψα. Δεν φταίει μόνο η λειψυδρία και η μόλυνση από τα κονσερβοποιοια αλλά και ορισμένοι κάτοικοι .Με πρόφαση για το καλό του τόπου έδιωξαν τους κτηνοτρόφους που εβοσκαν τα κοπάδια τους και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο Τα αυτοφυή δέντρα από τις απέναντι όχθες έχουν ενωθεί και η βλάστηση δεν ελέγχεται. Τροπικό δάσος έχει γίνει. Λυπάμαι όταν περνώ και το βλέπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ταμπακιέρα είναι πως τα εργοστάσια που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή της Ειρηνούπολης αλλά και στη Σκύδρα ρίχνουν συνέχεια τα απόβλητά τους στο ποτάμι και δεν λειτουργούν τους βιολογικούς τους. 40 χρόνια τώρα, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ακούμε. Ο αγαπητός κ. Αντιπεριφερειάρχης και πολλά απ τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης του Κουτσογιάννη σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά των εργοστασίων για τη μόλυνση της Τάφρου η πάλι θα κάνουν τα στραβά μάτια στο όνομα της ομοουσίας και αδιαιρέτου ΝΔούλας; ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τάφρος δε μολύνεται μόνο από τα τα κονσερβοποιοια.Μολυνεται και από τα απορρίμματα όλης της Ημαθίας που μεταφέρονται καθημερινα με σύρρωμενα απορριματοφορα από Νάουσα Βέροια ακόμα και Αλεξάνδρεια σε περιοχή προς την Αριδαία. Τα λύματα καταλήγουν στη αρχή της τάφρου. 66..Και ξαναγυριζουν στην Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι επιτυχημένοι που ξαναεκλέχτηκαν, μίλησαν ακόμη μια φορά. Οι επιτυχημένοι ξαναλέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ