Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μικροί πρωταγωνιστές, μεγάλες στιγμές στο Σέλι


Ένα υπέροχο απόγευμα Σαββάτου με θεατρική παράσταση, διασκέδαση και bazaar για το «Make a wish»

Το πιο δροσερό χωριό στην Ελλάδα φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου 2024 την θεατρική παιδική παράσταση «Οικογενειακες ιστορίες», μια παράσταση που ετοίμασαν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά της γειτονιάς του Σελίου.


Πλήθος παιδιών διασκέδασε με τους γονείς και τους παππούδες τους στην πάνω νότια γειτονιά του Σελίου, στον οικισμό Λάλα, έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με την καρδιά τους, με τις φωνές τους να αντηχούν σε όλο το Σέλι.


Παράλληλα με την θεατρική παράσταση, μικροί και μεγάλοι θεατές απόλαυσαν γλυκά, αναψυκτικά, παγωτά και βλάχικες πίτες που προσφέρθηκαν δωρεάν στον μπουφέ, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης στήθηκε bazaar, με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, κάτι περισσότερο από 500€, να κατατίθενται άμεσα στην οργάνωση «Make a wish» για τα παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

3 σχόλια:

  1. Πού είναι βρε παιδιά ο οικισμος ΛΑΛΑ .... γέννημα θρέμμα από το Σέλι είμαι πρώτη φορά ακούω αυτόν τον οικισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παροδος κατω απο το μαντρι του Κυρτσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι η γειτονιά που έμενε ο αείμνηστος Γιάννης Κόκκινος (Πατσιαβούρας )έτσι τον φώναζαν όλοι μικροί - μεγάλοι Λάλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ