Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριμελής συμμορία ρήμαζε σπίτια σε Ξάνθη και Ημαθία

Δικογραφία σχηματίστηκε από την αστυνομία σε βάρος τριών μελών εγκληματικής οργάνωσης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από σπίτια, μία κλοπή οχήματος και κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας, που έγιναν στις περιοχές της Ξάνθης και της Ημαθίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις  ημεδαποί, ηλικίας 34, 31 και 29 ετών, οι οποίοι μετακινούνταν με κλεμμένο όχημα μεγάλης ιπποδύναμης, το οποίο είχαν κλέψει από την Ξάνθη και στο οποίο τοποθέτησαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορία. Το όχημα εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο, σε οικισμό των Διαβατών και κατασχέθηκε.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση τεσσάρων (4) περιπτώσεων διαρρήξεων – κλοπών από οικίες, μία κλοπή οχήματος και κλοπή κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, που έλαβαν χώρα, σε προγενέστερο χρόνο, στις περιοχές της Ξάνθης και της Ημαθίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 31 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης – συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι άντρες, συγκρότησαν ομάδα με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους και κατά το χρονικό διάστημα  Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019, προέβησαν στη διάρρηξη τεσσάρων (4) οικιών στην περιοχή της Ημαθίας, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Για τη μετακίνησή τους προς και από τα σημεία τέλεσης των διαρρήξεων, χρησιμοποιούσαν κλεμμένο όχημα μεγάλης ιπποδύναμης, που είχαν αφαιρέσει από την Ξάνθη και στο οποίο τοποθέτησαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να παραπλανήσουν τις αστυνομικές Αρχές και να δυσχεράνουν τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Το όχημα εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο, σε οικισμό των Διαβατών και κατασχέθηκε. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ