Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική επιστροφή για τον Δημήτρη Μαυρόπουλο - Θα παίξει σε κωμωδία του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 γι’ ακόμα μία χρονιά επενδύει στη μυθοπλασία κι έχοντας «κακομάθει» όλα αυτά τα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό με ποιοτικές σειρές, κυρίως δραματικές, και τη νέα σεζόν θα κινηθεί στην ίδια λογική. Μόνο που φέτος, οι σειρές είναι λίγες, αλλά δυνατές και αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι κωμωδίες είναι οι αδικημένες της μυθοπλασίας και μοιάζουν με είδος προς εξαφάνιση. Και όσες έχουν προβληθεί τα τελευταία χρόνια, περισσότερο σε κάνουν να αναπολείς το παρελθόν και να βλέπεις επαναλήψεις, παρά σε κάνουν να γελάς, όπως παλιά.

Οπότε, με ενδιαφέρον περιμένουμε να παρακολουθήσουμε τη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1, «VIΠ – Καλά Γεράματα», μία… αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, που εκτυλίσσεται σε ένα γηροκομείο. Από το κανάλι προτρέπουν… «Γεράστε άφοβα», αλλά επειδή κοντοζυγώνουν τα πενήντα, προτιμώ να γελάσω άφοβα. Μας έχει λείψει από την τηλεόραση, άλλωστε. Αξίζει να σημειωθεί πως πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτή την σειρά θα έχει ο ταλαντούχος Βεροιώτης ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Η υπόθεση


To Buona Mattina δεν θυµίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούµενους, τα δωµάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο – ίσως µετά από µερικά cocktail και… ροζ!

Είναι ένας πολυτελής παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνάνε καλά. Στο παραδεισένιο αυτό μέρος, όλοι οι καλοί χωράνε… Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!

Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Λυδία Φωτοπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουτσαφτίκη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Μαρία Πετεβή, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ