Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν πάει το μυαλό σας! Τι κοινό έχουν Λας Βέγκας, Ντουμπάι και Αλεξάνδρεια;

H φωτογραφία έγινε viral στα social media

Τι κοινό μπορεί να έχουν το Λας Βέγκας, το Ντουμπάι και η Αλεξάνδρεια; Ιδού το ερώτημα! Και όμως αυτές οι τρεις πόλεις έχουν ένα κοινό σημείο που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Ο λόγος φυσικά για τα εντυπωσιακά συντριβάνια τους! Άλλοι μπροστά στα πολυτελή καζίνο, άλλοι μπροστά στο Μπουρτζ Χαλίφα και άλλοι μέσα στα χωράφια του «Γιδά». Η φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και μια εβδομάδα περίπου στα social media και έχει γίνει viral, με εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου να την κοινοποιούν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους.



2 σχόλια:

  1. Η Αλεξάνδρεια εχει τόσες μάντρες αυτοκινήτων που κάνει μπαμ το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Έλεγχος μηδέν από εφορίες και το εμπόριο της σαπιλας έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο. Προσοχή στους αγοραστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παλια αμαξια που πουλανε ειναι διαλυμενα. Οσα ειναι απο το 16 και μετα ειναι ενταξει. Παλιο θα αγοραζα απο πολιτη. Και πριν το αγορασετε να κανετε ελεγχο με την εφαρμογη car vertical με τον αριθμο πλαισιου ωστε να δειτε ολο το ιστορικο του καθε αυτοκινητου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ