Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεκαπενταύγουστος στο «Cantina River» με φουλ σούβλες μέσα στο πράσινο!


Τηλέφωνα: 23310 91004 & 6944412707
Ο Δεκαπενταύγουστος έφτασε. Και αν είστε από αυτούς που θα παραμείνετε στην πόλη, μη σκάτε! Το «Cantina River» στο Φράγμα θα παραμείνει ανοιχτό για να σας εξυπηρετήσει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για καφέ, τσίπουρα, παγωμένες μπύρες και ποτά, εκλεκτά κρεατικά και φυσικά με τις σούβλες του γεμάτες για να γιορτάσουμε γευστικά τον ελληνικό Δεκαπενταύγουστο! 


Και όλα αυτά στην καλοκαιρινή όαση της Βέροιας, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, μέσα στο πράσινο, 
με χαμηλές τιμές και άνετο πάρκινγκ.

Έχεις γενέθλια; Βάπτιση; Το «Cantina River» στο Φράγμα είναι ο όμορφος και άνετος χώρος για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις!




Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Διοργανώστε γενέθλια ή βάπτιση ή άλλη κοινωνική σας εκδήλωση κάτω από τα δέντρα, σε ένα δροσερό, άνετο και ασφαλές, ειδικά διαμορφμένο περιβάλλον για να παίξουν τα παιδιά, με εξαιρετικές τιμές, στο πιο όμορφο σημείο της πόλης! Ιδανικός συνδυασμός για διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331091004 ή 6980308471.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ