Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε πότε θα γίνει το Φεστιβάλ Καντίνας στη Βέροια

Ένα γευστικό φεστιβάλ, το Canteen Festival που διοργανώνεται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έχει στα σκαριά και ο δήμος Βέροιας για το φθινόπωρο. 

Πιο συγκεκριμένα, το Canteen Festival θα διοργανωθεί στη Βέροια την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο, τόσο από την περιοχή μας όσο και από όμορους νομούς.

Θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακές και λαϊκές μπάντες και θα ξεκινάει από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. 

Τι μπορεί να πάρεις από μια καντίνα; Από την παραδοσιακή με σουβλάκια και άλλα κρεατικά, από την... αμερικάνικη με Burger και Hot Dog, τις γλυκιές με λουκουμάδες, παγωτό και βάφλες, τις πιο έθνικ με bao bans, noodles και churros αλλά και τις... αλκοολούχες με μπύρες και cocktail, όλα αυτά θα... προσφέρονται στον επισκέπτη που θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει ό,τι γεύση επιθυμεί, να πιει και να διασκεδάσει και με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που πιθανότατα θα συνοδεύει το φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Καντίνας θα στοχεύσει στην γεύση, καθιστώντας ταυτόχρονα την πόλη μας ως έναν προορισμό που θα δεχθεί εκείνο το διάστημα πολλούς επισκέπτες.

Στόχος των διοργανωτών είναι να ζήσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι, δοκιμάζοντας φυσικά και μια σειρά γεύσεων και λιχουδιών από τοπικά προϊόντα που φημίζεται η Ημαθία, όπως ροδάκινο και ρεβανί. Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σαμανίδης θα είναι ο εντεταλμένος σύμβουλος και ο υπεύθυνος για την επιτυχία της εκδήλωσης.

7 σχόλια:

  1. Ότι σαβουρα υπάρχει θα την φας στα φεστιβάλ και για να ακολουθήσεις την μόδα του εμπορίου θα τρέξεις σαν πρόβατο και θα πληρώσεις και είσοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ...ΤΣΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έμαθε και η Βέροια από φεστιβάλ ας καθαρίσουν πρωτα την πόλη και μετά τα φεστιβάλ
    Αλλά η Βέροια είναι πίσω απ' τον κόσμο

    Ελάτε λίγο Κατερίνη να δείτε τι σημαίνει ζωή και ωραία πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πια Κατερίνη ρε! Συγκρίνης την Βέροια με τις παλές γητονιές με την τσιμεντούπολη την Κατερίνη. Η Κατερίνη είναι πίσω από τον ήλιο!

      Διαγραφή
  4. Ακόμη μια σαχλαμάρα στο φτωχοχώρι της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο φτωχοχώρι ρε τραγικέ που η Βεροια έχει 42.000+ κόσμο. Και η Βέροια είναι καλύτερα οικονομικά από άλλες πόλεις!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ