Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός στο 44ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς - Μια μουσική πανδαισία στη μαγεία της φύσης

Πανδαισία χρωμάτων από τη φύση και με μουσικές μελωδίες που ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο έφτασε στο τέλος του για 44η χρονιά το μεγαλύτερο μουσικό κατασκηνωτικό φεστιβάλ της χώρας, River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Το 44ο River Party που πραγματοποιείται δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, είναι πόλος έλξης για τους απανταχού φυσιολάτρες και μουσικόφιλους. 

Τρεις ημέρες σ' ένα ονειρικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι, γεμάτες μουσική, χορό αλλά και πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων δημιουργούν έναν πόλο έλξης για λάτρης της φύσης των συναυλιών και της ανεμελιάς.

Και φέτος το river party έκανε αυτό που ξέρει να κάνει κάθε χρόνο δημιούργησε αναμνήσεις και έδωσε ραντεβού για το 45ο φεστιβάλ Νεστορίου. Αρκετοί συμπολίτες μας από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια επισκέφθηκαν την Καστοριά και απόλαυσαν την μουσική πανδαισία μέσα στη μαγεία της φύσης!

Δείτε φωτογραφίες του livemedia.gr:




















1 σχόλιο:

  1. Η πολη της Βεροιας,εχει και αυτη αξιοποιησει τον ποταμο αλιακμονα και το ιδιαιτερου φυσικου καλους τοπιο που δημιουργει αυτος με αντιστοιχες εκδηλωσεις.

    Πεταει σταυρο ο Δεσποτης ,το απογευμα των φωτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ