Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«CELSO bar»: Το πιο cool στέκι για το οποίο μιλάει όλη η Κατερίνη

Το φετινό καλοκαίρι, βρήκε το «CELSO bar» ανανεωμένο, με έναν ολοκαίνουριο χώρο για τα καθημερινά event του

Κάτι γίνεται φέτος το καλοκαίρι στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Κάτι που μας... τραβάει όλους για αξέχαστες καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες. 


Δεν είναι μόνο οι live ελληνικές βραδιές τις Παρασκευές, οι... μέχικο καταστάσεις τις Τρίτες, τα party με κορυφαίους DJs, τα θεματικά party, οι cocktail nights τις Πέμπτες. Είναι και η κάθε άλλη μέρα, που με την την τόσο cool διάθεση του «CELSO bar», μια απλή έξοδος για καφέ ή ποτό, γίνεται από μόνη της ένα μοναδικό event.


8 χρόνια τώρα, το «CELSO cafe bar» αποτελεί τον πιο hot προορισμό για τους Κατερινιώτες και όχι μόνο, αφού όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά, «τραβούν» κόσμο και από πιο μακριά... γιατί κάθε χιλιόμετρο αξίζει για να διασκεδάσει κάποιος στην μαγαζάρα της Κατερίνης!


Το φετινό καλοκαίρι, βρήκε το «CELSO bar» στον πεζόδρομο της Κατερίνης ανανεωμένο, με έναν ολοκαίνουριο καλοκαιρινό χώρο για τις καφεδάρες μας, τις κοκτεϊλάρες μας, τις ποτάρες και τις μουσικάρες!

Τσεκάρετε και την σελίδα του «CELSO bar» στο facebook 👉Celso bar για: 📆upcoming events 📸captured moments

«CELSO cafe bar»
Γ. Ολυμπίου 10, πεζόδρομος Κατερίνης
Like us on facebook: Celso bar
Follow us on instagram: celso_bar
Visit our site: celsobar.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ