Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδιανόητη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη - Πήρε φόρα με το ΙΧ και σκότωσε άνδρα που καθόταν σε καρέκλα


Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου 2024 στη δυτική Θεσσαλονίκη, με έναν 58χρονο να χάνει τη ζωή 
του.

Ο άτυχος άνδρας καθόταν σε μια πλαστική καρέκλα στην περιοχή των Σφαγείων, όταν ένας 38χρονος κινήθηκε με φόρα εναντίον με το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 38χρονος πήρε φόρα και έπεσε επάνω στον 58χρονο, παρασέρνοντάς τον πάνω σε τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον κορμό.

Ο 58χρονος, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βαριά τραυματισμένος, όπου υπέστη εγκεφαλικό και απεβίωσε.

Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν μεταξύ τους διαφορές, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 38χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Δείτε την φωτογραφία του makthes.gr:



1 σχόλιο:

  1. Εκεί στην άγρια Δύση της δυτικής Θεσσαλονίκης οι γύφτοι μεταξύ τους λύνουν τις διαφορές τους με ωραίους τρόπους. Ομολογώ πρωτότυπη δολοφονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ