Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεσήκωσε τη Λάρισα ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου συμμετείχε στη Γιορτή Καλαμποκιού & Ακτινιδίου στο Ομόλιο Λάρισας. Το Ομόλιο είναι ένα από τα πιο αρχαία χωριά της Θεσσαλίας, με πλούσια Ιστορία και έντονη Πολιτιστική Δράση! 

«Ευχαριστούμε πολύ το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ομολίου "Μαρίνος Αντύπας" και την Πρόεδρο Κλεοπάτρα Μυλωνά για την πρόσκληση και την εξαιρετική φιλοξενία! Μια αποστολή που πραγματικά θα τη θυμόμαστε για πάντα!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους Χορευτές μας, τους Μουσικούς μας, τον Χοροδιδάσκαλό μας, όσους μας ακολούθησαν και βοήθησαν στην αποστολή... Χάρη σε εσάς, οι στόχοι που έχουμε θέσει γίνονται πραγματικότητα και ο Σύλλογός μας, γεμίζει με Αγάπη, Χαρά, Αλληλεγγύη και Ελπίδα. Είστε οι Ήρωες πίσω από κάθε μας επιτυχία!» αναφέρει, μεταξύ των άλλων, ο Σύλλογος Ποντίων του Μακροχωρίου.

Παρουσίαση:
Ελένη Τσαγγαλίδου 

Χοροδιδάσκαλος: 
Κυριάκος Παλασίδης

Μουσικοί:
Ανθή Καλαϊτζίδου - Λύρα , τραγούδι
Χρήστος Τσανακτσίδης - Νταούλι
Βασίλης Στεφανίδης - Λύρα

Βίντεο Χορευτικού:

Βίντεο Ποντιακό Πρόγραμμα:

Βίντεο Παρασκήνια:

Δείτε φωτογραφίες:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ