Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ο Βεροιώτης Σταύρος Αλεξίου

Το ταλέντο του Σταύρου Αλεξίου αναγνωρίζεται και του δίνει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρο στη Γαλλία. Ο 18χρονος αθλητής του Φέρωνα Βέροιας κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της γαλλικής PAUC, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή για την απόκτησή του. Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, οι διαπραγματεύσεις «καρποφόρησαν» κι έτσι ο νεαρός αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο διετίας με τον γαλλικό σύλλογο.

Η PAUC ιδρύθηκε το 1955 και από το 2012 αγωνίζεται στην StarLigue, την κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας και κατά γενική ομολογία ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ο Αλεξίου θα αγωνιστεί στη National 1, κατηγορία που προετοιμάζει τους αθλητές για το μεγάλο επαγγελματικό τους βήμα.

Ο ταλαντούχος αθλητής από τη Βέροια έχει φορέσει τη φανέλα του Φιλίππου και του Φέρωνα Βέροιας, ενώ έχει τιμήσει και το εθνόσημο σε αναπτυξιακό επίπεδο, αλλά και στην Eθνική Oμάδα Nέων. Μάλιστα, διαπρέπει και σε προσωπικό επίπεδο, κατακτώντας το 2022 τον τίτλο του καλύτερου εξτρέμ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, το 2023 MVP και καλύτερο εξτρέμ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και καλύτερος αμυντικός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2024. Ακόμη, κατάφερε με τις επιδόσεις του στο σχολείο να εισαχθεί στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

3 σχόλια:

  1. Αν κάποιος κατάλαβε σε ποιο άθλημα διακρίνεται ο Σταύρος αλεξίου,ας κάνει τον κόπο να μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ