Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα δικαστήρια πατέρας και φίλοι του 19χρονου - «Το παιδί μου, το έφεραν με φωτογραφία εδώ»

Γεμάτος οργή εμφανίστηκε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα Παρκ στην
Χαλκιδική, Γιώργος Καμπαϊλης, έπειτα από την χθεσινή απόρριψη της εισαγγελίας για πραγματογνωμοσύνη στο χώρο από δικούς του ανθρώπους.

Ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τον προϊστάμενο εισαγγελέα εφετών για να του ζητήσει να γίνει μηχανικός έλεγχος στο λουνα παρκ από εξειδικευμένη εταιρεία.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος που ψάχνουμε. Δεν με ενδιαφέρει. Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε χθες σε σχέση με το να έχει δημοσιότητα τον Κασσελάκη και τον Πρωθυπουργό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του τόπου. Θα τον βρούνε και θα τον φέρουν σήμερα τον κύριο αυτόν… Όποιος είναι ο εφέτης να δώσει την εντολή να έρθει η εταιρία. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν, το παιδί μου το έφεραν με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει», είπε ο πατέρας.

Την ίδια στιγμή έχουν φτάσει συγγενείς και φίλοι του 19χρονου, στο χώρο του δικαστηρίου κρατώντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου παιδιού, ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των γονιών που ζητούν δικαιοσύνη για το τραγικό θάνατο του παιδιού τους.





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ