Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τράνταξε» τον Κοπανό ο Ματθαίος Τσαχουρίδης - Έπεσε η αυλαία της «6ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας»

Με Ματθαίο Τσαχουρίδη ολοκληρώθηκε το τριήμερο της «6ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας» του Κοπανού. Από τις 2 έως και τις 4 Αυγούστου, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού «Η Μίεζα» διοργάνωσε εκδηλώσεις με επίκεντρο το ροδάκινο και το κρασί.

Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η «6η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία στον Κοπανό. Η αρχή έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 2 Αυγούστου, με τα «Μπρατίμια» (Δείτε ΕΔΩ) να ξεσηκώνουν τον κόσμο σε μια εκδήλωση με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Ακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου, 3 Αυγούστου, η συναυλία της Πίτσας Παπαδοπούλου (Δείτε ΕΔΩ), ενώ η αυλαία έπεσε την Κυριακή, 4 Αυγούστου, με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη να κλείνει ιδανικά το τριήμερο των εκδηλώσεων.


Η βραδιά ξεκίνησε με την κ. Δώρα Μπαλτατζίδου να κάνει έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων και να προχωράει στις απαραίτητες ευχαριστίες προς όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν ενεργά και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των δράσεων.

Ακολούθησε με έναν σύντομο χαιρετισμό η χοροδιδάσκαλος του συλλόγου Ιωάννα Μάτσου, ενώ στο βήμα ανέβηκε αργότερα και ο Δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης. 


Το γλέντι ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, που αποτελούταν από μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, να παρουσιάζουν διάφορους περίφημους χορούς του ποντιακού ελληνισμού. Τα παιδιά τίμησαν επάξια την παράδοση και το κοινό χειροκρότησε θερμά την προσπάθειά τους.


Ακολούθησε ο Χρηστάκης Δεμερτζής, ο οποίος ξεσήκωσε με το κλαρίνο του το κοινό με χορούς της Μακεδονίας.


Τέλος, στη σκηνή ανέβηκε ο μοναδικός Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο οποίος απογείωσε το γλέντι ερμηνεύοντας τεράστιες ποντιακές επιτυχίες με την υποστήριξη του Γιώργου Κορτσινίδη στα τύμπανα, του Σάκη Σωτηριάδη στα πλήκτρα και του Κώστα Πατρίκα στην ηχοληψία.


Η «6η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία» ξεπέρασε τα σύνορα του Κοπανού και της Ημαθίας, αφού μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και άνθρωποι από Γιαννιτσά, Πτολεμαΐδα, Ασπρόπυργο, Ντίσελντορφ Γερμανία κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:

























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ