Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκοτώθηκε 55χρονος λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη - Τραυματίστηκαν δύο 3χρονα κοριτσάκια

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 25 Αυγούστου 2024, λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, ένα όχημα που οδηγούσε Σκοπιανός προσέκρουσε μετωπικά με ΙΧ που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

Από το δυστύχημα σκοτώθηκε ο 55χρονος αλλοδαπός, ενώ από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και δύο 3χρονα κοριτσάκια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Χθες (25 Αυγούστου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού και τον τραυματισμό της 44χρονης οδηγού, καθώς και ενός 38χρονου ημεδαπού και δύο ανήλικων ημεδαπών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ