Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με παραδσιακό γλέντι και πολύ χορό ολοκληρώθηκε το πανηγύρι του Προδρόμου στο Μακροχώρι

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Μακροχώρι στα πλαίσια του εορτασμού του Τιμίου Προδρόμου. Το βράδυ της Πέμπτης, 29 Αυγούστου 2024, έπεσε η αυλαία του μεγάλου πανηγυριού στο Μακροχώρι. Για δεύτερη συνεχή βραδιά, ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου γέμισε τον προάυλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου.

Θυμηθείτε τι έγινε την πρώτη μέρα ΕΔΩ.

Στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Μακροχωρίου με «βροχή» κεραυνών και υπό τον φόβο βροχής, ο Σύλλογος δεν πτοήθηκε και τα παιδικά τμήματα βγήκαν στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα με τους Βασίλη Μανωλόπουλο και Γιώργο Αρβανίτη στους ζουρνάδες και τον Νίκο Αλαΐτση στο νταούλι.

Θυμηθείτε τι έγινε την δεύτερη μέρα ΕΔΩ.

Ακολούθησε γλέντι από την μουσική κομπανία του Γιώργου Σκηπητάρη, με τη Λένα Ντίνα και τον Παναγιώτη Τουρνά στο τραγούδι, τον Πασχάλη Καρβουνιάρη στην τρομπέτα, τον Γιώργο Γκαντίδη στα πλήκτρα, τον Γιώργο Κίνα στα τύμπανα και φυσικά τον Γιώργο Σκηπητάρη στο κλαρίνο.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Λουκίδης, Κώστας Παλουκίδης, Χρήστος Μακρίδης, Γιώργος Μαλούτας, Πολυξένη Ντάγκα κ.α.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του veriotis.gr:




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ