Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φίλαθλοι Βέροιας: «Η σημερινή ημέρα ξημέρωσε με τον Γιάννη μας απών»


Γιος, αδελφός, φίλος, εγγονός, ξάδερφος... ήταν ο 19χρονος Γιάννης Καμπαϊλής - Καμπανταΐδης που χάθηκε τόσο άδικα το βράδυ της Δευτέρας 20/8 σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Ο Γιάννης ήταν και φίλαθλος της «Βασίλισσας του Βορρά», με την είδηση του θανάτου του να βυθίζει στη θλίψη τα μέλη του «Σ.Φ. Βέροιας Θύρα 4» και «Queen’s Boys», που εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Η σημερινή ημέρα ξημέρωσε με τον Γιάννη μας απών.

Οι Σ.Φ. Βέροιας Θύρα 4 και Queen’s Boys εκφράζουν τη βαθιά οδύνη για τον χαμό του φίλου και συνοπαδού μας Γιάννη Καμπαϊλή. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους.

Ας μπει ένα τέλος στο σάπιο σύστημα αυτής της χώρας, που όλα γίνονται από αγγαρεία, που απαλείφονται διαδικασίες ασφαλείας και πρωτόκολλα στο βωμό του κέρδους και της εξυπηρέτησης. Μιας κρατικής ανικανότητας που συνεχώς στοιχίζει ζωές.

Απαιτούμε άμεση και παραδειγματική τιμωρία όχι μόνο στους προφανείς ενόχους αλλά και στους ηθικούς.

Καλό ταξίδι Γιάννης μας, εις το επανιδείν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ