Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Ημαθίας η Ετήσια Γενική Συνέλευση, ενόψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής σεζόν 2024-25. Το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση, με θέματα συζήτησης τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της περασμένης σεζόν και τον προϋπολογισμό της επερχόμενης.

Μεταξύ των όσων αναφέρθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Στέργιος Μουρτζίλας τόνισε ότι η ΕΠΣΗ πρόκειται να καλύψει τα έξοδα διαιτησιών για τρεις αγώνες όλων των ομάδων, θα καλυφθούν τα διαιτητικά έξοδα για τις κατηγορίες Κ8 έως Κ12, θα προσφερθεί υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ενώ σχεδιάζεται η αγορά 2 έως 4 απινιδωτών για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκαν οι μεταγραφές διαιτητών, με τον Θωμά Μπατσίλα να μετακινείται στην ΕΠΣ Χίου, την Σταυρούλα Τάλιο στην ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Γιώργο Μπαλτζή να μετακινείται από την ΕΠΣ Λάρισας σε αυτή της Ημαθίας. Επίσης, ανακοινώθηκε η απαλλαγή του Δημήτριου Μπιτέρνα από τα καθήκοντά του λόγω αδικαιολόγητης απουσίας σε συνεδριάσεις και η αντικατάστασή του από τον Θεόφιλο Κουπίδη.

Στα αγωνιστικά αποφασίστηκε η αρίθμηση στις φανέλες των ποδοσφαιριστών στις διοργανώσεις για την κατηγορία Ανδρών της Ένωσης να είναι από το 1 έως το 25 και για την αποφυγή σύγχυσης, σε περίπτωση που τα διαγωνιζόμενα σωματεία, έχουν παρόμοιο χρώμα φανέλας, να αλλάζει εμφάνιση ο γηπεδούχος και διευκρινίστηκαν οι ημερομηνίες δηλώσεων συμμετοχής και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων.

Η ΓΣ ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπροσώπων των μελών και των εκπροσώπων της Ένωσης.

Δείτε φωτορεπορτάζ του sportsfan.gr:






























1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ