Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης από Παναγία Σουμελά: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα ασφαλής και ευημερούσα»

«Η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα ασφαλής και ευημερούσα», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Παναγία Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας.

Ο κ Χρυσοχοΐδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σήμερα γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες, ο παγκόσμιος ελληνισμός, σε όλη την οικουμένη, την Παναγία και ταυτόχρονα όλοι οι Έλληνες πανηγυρίζουν αυτήν την τόσο μεγάλη γιορτή» τόνισε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Εδώ στη Σουμελά, στο Βέρμιο, εμείς οι Πόντιοι, εκδηλώνουμε το αίσθημά μας, την ψυχή μας, την μνήμη μας, την τιμή που οφείλουμε σε όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους, έδωσαν το αίμα τους πριν από έναν αιώνα περίπου και εξαφανίστηκαν από τα πατρογονικά εδάφη, είτε με θάνατο είτε με προσφυγιά. Τους τιμούμε και θα τιμούμε πάντα τους αγώνες τους.

Η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα ασφαλής, ευημερούσα, μία χώρα που παλεύει καθημερινά να είναι απολύτως ειρηνική, δημοκρατική φιλελεύθερη σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά ασταθές σε ένα περιβάλλον που έχει τόσα πολλά προβλήματα και πολέμους.

Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ. Είμαστε δυνατοί, είμαστε ασφαλείς και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να πάμε στο επόμενο βήμα, που είναι η ανάπτυξη, η ευημερία και η ευτυχία των Ελλήνων».

Δείτε το video:

17 σχόλια:

  1. Όταν ήσουν στο ΠΑΣΟΚ.εβριζες την ΝΔ.Πως άλλαξες έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα ειναι,οτι αυτος ειναι πιο ΠΑΣΟΚ απο αυτους που ειναι στο ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
  2. Έχουμε ότι μας αξίζει, καμία δικαιολογία 🐑🐑🐑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι αυτά που λες;
    Δεν βλέπω να σε βοήθησε η Παναγία, ξαναπέρνα απο την εικόνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε, δεν ήξερες το "πιστεύω" ούτε διαβαστά να το πεις.
    Αλλά δε φταίς εσύ, αυτοί που σου επιτρέπουν την λεζάντα φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λέει κ τα πιστεύει.χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα έλεγε για την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι, το σαταν.τελετουργικο είχε συμβολισμό και μηνύματα με στόχο την Ελλάδα. Την Ελληνική σημαία την έδωσε το χάρος ASSASSINO στο Δαίμονα με την απαίσια όψη και διαμαρτυρία καμία από Ελληνικής πλευράς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου Χρυσοχοίδη ΠΑΣΟΚΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευημερούσα όπως κοιτάς εσύ ή εγω; Ευημερούσα σε τι ρε Μιχάλη; Συμμετείχες στην χρεοκοπία της χώρας αλλα, περνούσες καλά. Τώρα πάλι περνάς καλά και τα βλέπεις ρόδινα όπως τότε. Δεν είναι έτσι όμως. Μέχρι ένα ευνομούμενο στοιχειωδώς κράτος, θέλουμε πάρα πολλά καρβέλια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ωραίος χαχχαχα
    Αλλά άμα ήταν αλλού αλλά θα έλεγε.. εσείς φταίτε που τους βγάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκάστε! Τα ίδια ακούμε εδώ και πόσες δεκαετίες και όμως εκεί. Θεωρούμε τα τίποτα προσωπικότητες και τα ψηφίζουμε οπότε σκασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον έβαλαν να πει το " πιστεύω" ποιοι άραγε...;;; Δεν ήταν κι αυτός ένας από τους 157 που ψήφισε την ανωμαλία;;; Κατακαυμένε και χιλιοπροδομένε λαέ......θα σου ταίριαζε τουλάχιστον οι παπάδες να φοράνε παντελόνια..... που να τα τιμάνε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ