Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το ομορφότερο σπίτι της Βέροιας - Μαγεύει ο εξωτικός κήπος του

Το σπίτι του Νίκου είναι μια υπέροχη μονοκατοικία του 1960, ενώ ο κήπος ξεκίνησε να διαμορφώνεται από το 1990 και έπειτα. Το μπροστινό οικόπεδο μπροστά στο σπίτι, είχε μόλις μια συκιά. Φυσικά διαμορφώθηκε σταδιακά. Το σπίτι κράτησε την βασική αρχιτεκτονική και έπειτα ο Νίκος το διακόσμησε με αντίκες και διακοσμητικά που έφερε από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το exostis.gr, ο μυστικός κήπος -Πολλοί κάκτοι και εξωτικά φυτά, πολλά από αυτά ήρθαν από τη Βρετανία από τότε που ο Νίκος ζούσε εκεί, αλλά και τώρα, ο ίδιος ενημερώνεται διαρκώς για νέα φυτά και σπόρους. Είναι μια διαφυγή και εκτόνωση και μια ωραία επαφή με τη φύση για τον ίδιο.

Δείτε το και θα συμφωνήσετε πως είναι το ομορφότερο της πόλης:














23 σχόλια:

  1. Που ακριβώς βρίσκεται το σπίτι στη Βέροια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας λέτε όμως που ακριβώς είναι αυτό το σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού βρίσκεται στην Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα είναι έξω από το Κέντρο της Βέροιας, μιας και η μονοκατοικίες, όσες υπάρχουν στο Κέντρο, είναι συνήθως ακατοίκητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος τίτλος . Ο ομορφότερος κήπος θα έλεγα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απλως στην πραγματικη φυση ολη αυτη πυκνη βλαστηση θα ειχε ποντικια φιδια σαυρουλες αραχνες κουνουπια μυρμηγκια και ποσα αλλα που μονο φιλικα δεν ειναι αρα μιλαμε για αλλη μια αστικη μοδα δηθεν φυσιολατρειας και τα τοιαυτα. στην πραγματικη φυση πρεπει να εχεις οπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήθεν φυσιολατρεία και μόδα είναι να έχεις όμορφο και καταπράσινο μπαλκόνι ή κήπο;;;

      Διαγραφή
  7. Δεν είναι στη Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίγουρα δεν είναι στην Βέροια γιατί ο συγκεκριμένος μένει σε διαμέρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελάτε λίγο εδώ στην Κατερίνη μας να δείτε τι εστί όμορφα σπίτια και όμορφη πόλη μάθετε λίγο πρώτα τι θα πει ομορφιές και μετά να ανεβάσετε όμορφα σπίτια και όμορφες περιοχές
    Η Βέροια έπρεπε να λέγεται κομοπολη κανονικά
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άιντε βρε χαζουλα να έρθεις μια βόλτα στο Χαλάνδρι και να αφήσεις το χωριουδάκι σου την Κατερίνη να δεις σε τι σπίτι ζούμε εδω

      Διαγραφή
  10. Το κουκλίστικο σπίτι του ζωγράφου Νίκου Τσιαπάρα στην Θεσσαλονίκη σας το έχουμε παρουσιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη Βέροια βρίσκεται και είναι πανεμορφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μένω ανοίξεως κοντά στο κάστρο κ έχω θέα απ' όλα τα μπαλκόνια σε ολόκληρο τον κάμπο. Τόση βλάστηση μέσα στον χώρο μου εκτός από περιποίηση κάθε μέρα σχεδόν κουβαλάει μαζί του κι άλλα παρελκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έβλεπες και το σπίτι δίπλα στα lidl Πιερίων , πριν την ανακαίνισή του ....το οποίο αγόρασαν τα lidl....θα πάθαινες πλάκα !

      Διαγραφή
  13. ολοι εσεις οι πολυξεροπουλοι να ξερετε οτι το σπιτι ειναι στην βεροια και μαλιστα πιεριων και ειναι το σπιτι που μεγαλωσα!αντε καλο μεσημερι και καντε και καμια δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλι το σπιτι χαλι και η περιοχη. περαστικα

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ρε μάγκα είσαι ο Νίκος Τσιαπάρας ?

      Διαγραφή
    3. Και κάτι τρέχει τώρα...ξες που

      Διαγραφή
  14. βλαχοψωνος εισαι εσυ!λιγα λογια για τον τσιαπαρα!και αν δεν σας αρεσει το σπιτι μην το βλεπετε..ειδαμε και το δικο σας το μπουντρουμι!αλλα ξεχασα οποιος ειναι no life καθεται και κραζει την ζωη των αλλονων!Σας ευχαριστω εκ μερους και του Νικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε αγράμματοι τεμπέληδες του facebook μάθετε να ξεχωρίζεται το σχόλιο από την κατακραυγή της ζήλειας και της κακιάς σας.Δεν σας αρέσει πατήστε κλικ και πάτε παρακάτω.Σας αρέσει και θέλετε πείτε μια καλή κουβέντα η τπτα.Όταν δούμε και τα δικά σας καλύβια να διαφημίζονται τότε τα λέμε και από δω γιατί από κοντά τα κότσια είναι λίγα και ξεφούσκωτα. Καλό απόγευμα και σας περιμένουμε στην αυλή να σας κεράσουμε καφέ. Όσοι ξέρετε που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν και δε ξερω5που ακριβώς είναι, είναι ενας πανέμορφος κήπος. Θα μου άρεσε να πίνω το καφεδάκι μου και το βράδυ το ποτάκι μου με την αγάπη μου και να χαλαρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ