Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποθεώθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου στον Κοπανό - Χιλιάδες επισκέπτες στην «6η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία»

Σειρά έχει σήμερα ο Ματθαίος Τσαχουρίδης
Η Πίτσα Παπαδόπουλου μάγεψε με τη μοναδική της ερμηνεία το κοινό της Ημαθίας, σε μια ξεχωριστή βραδιά στον Κοπανό. Ο Κοπανός τιμά δύο από τα πιο φημισμένα προϊόντα του τόπου μας... το ροδάκινο και το κρασί. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο τοπικός Μορφωτικός Σύλλογος «Η Μίεζα» διοργανώνει και φέτος την τριήμερη «6η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία» με μουσικές εκδηλώσεις και παράλληλες δραστηριότητες.


Στην δεύτερη ημέρα της «ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας» την τιμητική της είχε η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, Πίτσα Παπαδόπουλου. 

Δείτε τι έγινε την πρώτη ημέρα ΕΔΩ.

Το βράδυ του Σαββάτου, 3 Αυγούστου, ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου του Κοπανού «πλημμύρισε» από κόσμο που θέλησε να περάσει ποιοτικά το σαββατόβραδο απολαμβάνοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Πίτσας Παπαδόπουλου, με την ίδια να τους αποζημιώνει και με το παραπάνω. 


Την βραδιά άνοιξαν με ελληνικές επιτυχίες οι ταλαντούχοι ερμηνευτές Αντριάνα Μπάστα και ο Νίκος Γκολφίνος. 
Στην είσοδο υπήρχαν ροδάκινα και τοπικά εδέσματα που μοιράστηκαν απλόχερα σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η «6η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία» ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου με πρωταγωνιστή τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, σ' ένα γλέντι που θα γράψει ιστορία.

Δείτε φωτογραφίες:
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ