Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλεισμός με υπογραφή Σαββίδη και Λουτσέσκου - Πού πας με τον 39χρονο χοντρομπαλά;

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως ο ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν περνούσε την Μάλμε, θα είχε αποκλειστεί στα play-off από την Σπάρτα Πράγας. Πρόκειται για μια πολύ ανώτερη ομάδα με παραστάσεις στην κορυφαία διοργάνωση. Και αυτό, όχι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλή ομάδα, αλλά γιατί δεν σέβεται ως σωματείο την ποδοσφαιρική λογική. Με παίκτες τύπου Οζντόεφ, Σάστρε και Μούργκ, δεν δικαιούσαι να παίξεις στο Champions League. Γκε-Γκε;

Αναρωτιέμαι αν τους έκανε γιο-γιο κάποιος Αλί, αν έμπαινες στους Ομίλους, τι θα σου έκανε ο Εμπαπέ, ο Γιαμάλ και ο Βινίσιους; Πεντάρες θα έτρωγες. 6 ήττες σε 6 ματς. Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε στις ευχές, αλλά και ούτε στις κατάρες. Αυτά είναι για τους αδύνατους. Πιστεύω στην οργάνωση και στο χρήμα! 

Αν στον Άρη, έρθει ένας πρόεδρος και ρίξει 20 εκατομμύρια για μεταγραφές, τότε ο Άρης θα δει επιτέλους κούπα. Αν στον ΠΑΟΚ, ρίξουν 40 εκατομμύρια για ποδοσφαιστές από το πάνω ράφι, θα δούνε Champions League. Απλά τα πράγματα. Όταν η Μάλμε σου κάνει 6 γκολ μέσα - έξω, δεν δικαιούσαι πρόκριση. Όταν σου κάνει μέσα στο υποτιθέμενο κολαστήριο της Τούμπας 18 τελικές, αντίο ζωή το έργο. Κακά τα ψέματα, πολύ υποτονική η κερκίδα χθες!

O Σαββίδης δεν έκανε μεταγραφές την ώρα που έπρεπε και το πλήρωσε ακριβά. Ο Δικέφαλος φώναζε πως έχει πρόβλημα στο δεξί μπάκ, στα χαφ και στον στράικερ και φτάσαμε τέλη Αυγούστου και δεν κινείται φύλλο. Έφαγες δύο γκολ από τα δεξιά και στο κέντρο υπήρχε τρικυμία. Ένας Τσαλόφ που το παιδί ήρθε πριν από λίγες ημέρες, δεν ξέρει ακόμα που πατάει και πού βρίσκεται. Με υπογραφή Σαββίδη, αντίο τα αστέρια!

Πάμε τώρα στον Ρουμάνο. Αγαπητέ κύριε Λουτσέσκου χθες έκανες εγκλήματα. Μου γύρισες υπερβολικά την ομάδα πίσω και αντί να κάνεις το 4-2 και να τελειώνεις, εσύ έπαιξες ρώσικη ρουλέτα. Φάε την σφαίρα σου και άντε γεια. Οι αλλαγές σου ήταν απαράδεκτες. Μου έβαλες μέσα Τσάλοφ, Τισουντάλι και Βιερίνια, κοινώς τρεις παίκτες που δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους. Ο Ρώσος δεν ήξερε καν το γήπεδο. Αν τον ρωτούσες πού είναι η θύρα 4, θα σου απαντούσε στο ρολόι. Θα μπορούσες κάλλιστα να φας γκολ, είτε στο 80, είτε στο 85, είτε στο 95 που τελικά το έφαγες. 

Ποδόσφαιρο είναι και όλα είναι πιθανά. Αυτό δεν έχει σημασία. Ποιο είναι το plan b σου, σε περίπτωση που στραβώσει το παιχνίδι και φας ένα γκολ από μια στραβοκλωτσιά; Να παίξεις μισή ώρα παράταση με παίκτες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους; Πες μου γιατί βγάζεις τον Μπράντον, τον Ζίφκοβιτς και τον Κωνσταντέλια; Με αυτούς τους 3 μπροστά που έβαλες σαν αλλαγές, ούτε φάση δεν έκανες για 40 ολόκληρα λεπτά. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι περιμένεις τον Μεϊτέ. Η εμμονή σου, έκανε κακό στην ομάδα, που έμεινε χωρίς κεντρικό χαφ. Με υπογραφή Λουτσέσκου, αντίο τα αστέρια!

Πάμε τώρα στον χοντρομπαλά τον 39χρονο Βιερίνια. Τελικά, αυτό που κατάλαβα χθες, είναι πως ο Πορτογάλος αγαπάει περισσότερο τον εαυτό του, παρά τον ΠΑΟΚ. Μόνο και μόνο για να καταγράψει μια ακόμη ευρωπαϊκή συμμετοχή και να ξεπεράσει τον Σαλπιγγίδη (χρειάζεται άλλες 4 συμμετοχές), μπήκε για 10 λεπτά και τελικά κρέμασε την ομάδα. Πείτε μου τι έκανε από την στιγμή που μπήκε; Η ομάδα έπαιζε με 10. 

Είναι καραεγωίσταρος και κάνει κακό τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον εαυτό του. Να τον βάλει με τον Πανσερραϊκό για 15 λεπτά, εντάξει το καταλαβαίνω, αλλά όχι και σε προκριματικά Champions League. Bιάζεις την ποδοσφαιρική λογική και αυτή σε εκδικήθηκε. Πρόσεχε μόνο, μην με τέτοια μυαλά αποκλειστείς και από το Europa League και παίξεις εν τέλει στο Μilko Cup. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά! Με υπογραφή Bιερίνια, αντίο τα αστέρια!

28 σχόλια:

  1. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κ.... Δεν μας λες ρε ειδικέ μεγάλε αναλυτή ,σε πόσες ομάδες ήσουν στην ζωή σου προπονητής... Πιστεύω ούτε στην ομάδα του Δημοτικού σχολείου που ήσουν δεν έκανες κουμάντο..Ο ίδιος προπονητής που κράζεις πριν τέσσερις μήνες πήρε το πρωτάθλημα νικώντας όλο το ΠΟΚ για πλάκα..Για αυτό άσε τις υποδείξεις @..σχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά του τα είπες Δημήτρη

      Διαγραφή
    2. Και τι σχεση εχει βρε βλημα που πηρε το πρωταθλημα με το champions league. εδω ο κατασκοπος γραφει για τους λογους που αποκλειστηκε δεν είπε οτι ειναι κακος προπονητης ο λουτσεσκου.

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΚ ΑΦΟΥ Ο ΟΣΦΠ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΑΟΚ ΦΩΡΑΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

      Διαγραφή
    4. Ποιο ΠΟΚ βρε άνθρωπε, αφού μαζί με ΟΣΦΠ είστε στενά συνδεδεμένοι? (Εκλογές ΕΠΟ, προεδρία super league κτλ)... έχετε καταπιεί αμασητα όλα όσα εσείς θεωρούσατε κόκκινη γραμμή......
      Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του γλύφω εκεί που φτύνω.... κρίμα μεγάλο για την κατάντια του ΠΑΟΚ.....

      Διαγραφή
    5. Εσύ είσαι από αυτούς που ψήφιζε στις προηγούμενες εκλογές Μαρινάκη ή που του ψήφιζε ο Ολυμπιακός τον Λυσάνδρου;

      Διαγραφή
  2. Κάποια στιγμή η τύχη γυρνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ρε θου - βου πράκτορα η αιτία είναι ο Βιερίνια τότε τζάμπα ζεις,δεν ξέρεις ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν και οι αλλοι. Μερικές φορές τυχαίνει να είναι καλύτεροι ή πιο τυχεροί σαν χθες απλά, από ένα όχι του δικού σου διανοητικού επιπέδου Αρειανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου είπε για δεξί Μπακ για χαφ για καλό συνδυασμό μπροστά, δεν λέει μόνο για Βιερίνια. Σου λέει για μέτριες έως ασήμαντες μεταγραφές

      Διαγραφή
  4. ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βιερινια αφου σου αρεσει να ξεφτυλλιζεσαι δικαιωμα σου εμεις σε βλεπουμε και σε λυπόμαστε για την καταντια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Δηλαδή δε φταίει τίποτα;;; Φταίει μόνο ότι είναι πολύ νωρίς;;;. Εάν περνούσε από τους Σουηδούς τι θα πάθαινε από την Πράγα;; Και στο τέλος εάν δεν περάσεις από τη Μάλμε;;;; Από ποιον θες να περάσεις;;;;

      Διαγραφή
  7. Ώπα ρε μεγάλε , μία γκέλα έγινε και έβγαλες γλώσσα , υπομονή τζάμπα είναι το ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί αγόρι μου έχουν τόσα παιχνίδια καί συ τώρα μπαίνεις, βεβαίως λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε τραχανοπλαγιά "βεροιωτη"...που παριστανεις τον αρθρογραφο...η Μαλμε ρε γιδι εχει το μισο μπατζετ απο τον ΠΑΟΚ σε χρηματιστηριακη αξια!
    Πως λες ρε μπούφε ο Αρης να ριξει 20 εκ. και ο ΠΑΟΚ 40;
    Ομαδες με μικροτερη χρηματιστηριακη αξια παικτων απο τον Αρη..εχουν παρει κυπελλο (Λαρισα, Πανιωνιος...).
    Οπως και ομαδες με μικροτερη παλι αξια παικτων απο τον ΠΑΟΚ εχουν προχωρησει στο champions league!
    ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ολα μεσα επεσε ο Κατασκοπος... Εγραψε αυτο που ειδε ολη η Ελλαδα, ο,τι ναναι αλλαγες , μηδεν παθος για νικη και 3 αλλαγες κουκουρουκου που μας αφησαν ξεβρακωτους στα αγγουρια..ειπαμε καλος ο Ρουμανος ,πρωταθλημα πηρε με την αξια του αλλα εχθες το εχασε μονος του..καληνυχτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε,europa league θα παιξουν αφου θα χρειαστει να αντιμετωπισει το κολοκοτρονιτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα τελευταία χρόνια είχατε μία έπαρση κ μία αλαζονεία που γιαυτα τιμωρηθηκατε χτες.....Καλά να πάθετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρά πολλά παίζουν ρόλο δυστυχώς στο ποδόσφαιρο,ποτέ δεν είναι έτοιμες οι ομάδες μας από Ιούνιο η Ιούλιο,τόσα χρόνια ο γαύρος έπαιζε κατευθείαν ομίλους μέσα Σεπτεμβρίου κ είδαμε τι γινόταν κ τότε,όσο αναφορά το κίτρινο υποβρύχιο του Καρυπίδη,μια επαρχιακή ομάδα κ τίποτα άλλο,εκεί εκεί..βλέπουμε ΑΕΚ χαλιά ΠΑΟ τα ίδια, δυστυχώς δεν μπορούμε,όσο για τον μεγάλο ΠΑΟΚ όνειρο ήταν κ πέρασε,μην βγαζεται την χολή σας τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βεροιώτη αυτά που γράφεις είναι για τις ακαδημίες του χωριού σου....Ο ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα.Στο μόνο που ίσως συμφωνήσω εν μέρει με τα λεγόμενα σου είναι ότι του λείπει η εμπειρία από champions League. Κατά τα άλλα είναι μια μεγάλη ομάδα .Ο άλλος ήρθε με σχεδόν το μισό πρωτάθλημα στα πόδια του και ο ΠΑΟΚ με μόλις 3 αγώνες.Οσον αφορά τον Αλί ναι όντως ήταν πολύ γρήγορος.Αλλα ξαναλέω ο ένας έχει μισό πρωτάθλημα από αγώνες στα πόδια του και ο άλλος μόλις 3 επίσημα ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Ρουμάνος έπιασε ταβάνι. Όταν λέει ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί η κάθε μεταγραφή στην φιλοσοφία του και μετά να πάρει φανέλα, είναι σωστό. Και είναι σωστό γιατί δεν ξέρει πως να εντάξει ένα νέο απόκτημα άμεσα. Όσο νωρίς και να του φέρουν παίκτες, βλέπε Καμαρά, αυτός παίζει με τους περσινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιο κομπλεξικο βλήμα είναι αυτό που τα έγραψε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ νομίζω ,το επίπεδο όλων των ελληνικών ομάδων,φαίνεται στα παιχνίδια της Ευρώπης ,όχι στο πρωτάθλημα μας,εκεί και οι καλοί προπονητές,ένα ουδετερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί αντιδρατε στην κριτική του συντάκτη; Έχει απόλυτο δίκιο σε όλη του την κριτική. Ορισμένοι μάλιστα τον ειρωνευεστε για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις αλλά από αυτά που διάβασα στο άρθρο του βλέπω ότι κατέχει το "έργο" και μάλιστα εξαιρετικά. Όλοι εσείς οι "προπονητές του καφενείου" καλά θα κάνετε να σταματήσετε τις αστείες δικαιολογίες γιατί μόνο κακό προσφέρετε στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι "μαγαζί γωνία " αλλά λειτουργεί ως συνοικιακό καφενείο. Φυσικά και βασικός υπαίτιος της ήττας είναι ο Λουτσεσκου ο οποίος δεν έχασε μόνο τις αλλαγές αλλά και το ματς. Βρισκόταν σε άλλο γήπεδο και μάλιστα συνεχίζει να είναι εμμονικος σε πολλά τεχνικά θέματα. Δεν ήταν μόνο οι άστοχες αλλαγές των ποιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα. Άρχισε να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης σε μια ΠΑΕ που μόνο οικονομαει ουκ ολίγα. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να περάσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Πράγας (γιατί όχι;) αλλά το να αποκλειστείς από μια ομάδα σαφώς κατώτερη σε ποιότητα πονάει. Αυτή η ήττα ανέδειξε όλες τις παθογένειες του συλλόγου και θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι θα ξυπνήσουν γιατί είναι ντροπή να δέχεσαι 6 τέρματα από την Μάλμε και να έχεις κορυφαίους τους Κουλιερακη και Κοταρσκι. Ας μην εισέλθω σε θέματα τεχνικά που άπτονται της αρμοδιότητας μου γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη. Απλά έχω να δηλώσω ότι το ποδόσφαιρο δεν το μαθαίνεις ούτε από την τηλεόραση αλλά ούτε στο καφενείο. Είναι μια ολόκληρη επιστήμη και πηγαίνεις με το νόμο των πιθανοτήτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προπονητής της τεράστιας ΡΕΑΛ που και στις "κούπες" και στις ήττες δείχνει χαρακτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ