Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από παντού θα περάσει, εκτός από τη Βέροια!

Η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου, θα ξεκινήσει το ευρύ πρόγραμμα των ομιλιών της από τη Βόρεια Ελλάδα. Όπως ανακοινώθηκε, αρχικά θα επισκεφθεί την Καλαμαριά, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα και στην συνέχεια τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γρεβενά, την Πτολεμαΐδα και τα Σέρβια. 

Μέσα στο επίσημο πρόγραμμα, δεν υπάρχει πουθενά Βέροια, ή έστω καποιος άλλος σταθμός της Ημαθίας. Αυτό όπως είναι λογικό έχει ενοχλήσει τα τοπικά στελέχη, που μετά τον Παύλο Γερουλάνο (που και αυτός πέρασε από τη Βέροια, αλλά δεν σταμάτησε καν - δείτε εδώ), άλλη μια υποψήφια δεν τιμάει με την παρουσία της, την πρωτεύουσα ενός ολόκληρου νομού.

Λέτε μετά την πολιτική «γκρίνια», να ενσωματώσει και τη Βέροια στο πρόγραμμά της; Για να δούμε...

28 σχόλια:

  1. Στα αζήτητα παντού η πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη παραπονιέσαι …. την προβάλλει την πόλη ο Μέγας Παυλίκας Κοντογιαννίδης από το Μετόχι Προδρόμου με τα 40000 ένσημα στο ΙΚΑ….

      Διαγραφή
    2. Ποία αζήτητα; Επειδή δεν θα περάσει αυτή που δεν την ξέρει κανένας είναι η πόλη στα αζήτητα; Πραγματικά ότι να,ναι πια! Μια χαρά είναι η Βέροια!

      Διαγραφή
    3. Πές μου ρε φίλε, σε ποιον τομέα είναι μια χαρά η Βέροια;

      Διαγραφή
    4. Σε πολλούς τομείς είναι μπροστά η Βέροια!

      Διαγραφή
  2. Μας εχουν αναρτημένους οι πάντες, εκτός απο τους καλλιτέχνες σαπουνόφουσκων. Και αν δεν ήταν τα μεροκάματα, ούτε αυτοί. Για την συγκεκριμένη που μας ενέγραψε, εμείς απαυτώσαμε. Απότομα όμως. Ακαριαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πάντες όλοι την Ελλάδα έχουν Αναρτημένοι!

      Διαγραφή
  3. Αυτή δεν ήταν που ήθελε να πάει με τον Κούλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα το θέλει …. Και αυτό θα γίνει τελικά …. μακράν η πρώτη πάντων στο ΠΑΣΟΚ που διαθέτει μυαλό και τεχνοκρατισμό….

      Διαγραφή
  4. Ποια είναι πάλι αυτή;, ακόμη μια για το καλό του λαού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια ζημιά ;
    Είναι και κοντασιμί που λέγαμε στο στρατό (από τη σουρδία ντε) και μας έχει τόσο γραμμένους ;
    Ούτε οι πασοκτσήδες δε μας θέλουν πια ,κατάντια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα να μην έρθει, τι να μας πει; Οτι με τον Κούλη είναι ωραία; Πάντως πλάκα έχετε μερικοί ψόφιοι είστε για παραμυθάκια, τι περιμένετε να σας πει η κυρία ωρέ; Μη σώσει και πατήσει το πόδι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μη έρθει , γιατί θα τα ακούσει , κατέστρεψε παιδιά με την κατάργηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών & λοιπών το 2012 , εξαιτίας της φύγανε πολλοί παλαιοί του ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν εκλεγεί η Διαμαντοπούλου τον Μητσοτάκη θα τον στείλει στη σύνταξη. Εμάς στο ΠΑΣΟΚ δεν μας ενδιαφέρει τη χρώμα έχει η γάτα μας ενδιαφέρει να πιάνει ποντίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου.
      Συμβουλή από ένα ποντίκι.

      Διαγραφή
    2. Τα ποντίκια, ροκάνισαν τα πάντα. Τα ξέρεις τα ποντίκι. Συνάδελφοι ήσασταν.

      Διαγραφή
  9. Ο Χρυσοχοιδης είναι πιο ΠΑΣΟΚ από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίζουμε Διαμαντοπούλου με τα δύο χέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χέστηκε η Φατιμά στο γενι τζαμί,μη σωση και περάσει κανείς πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που θέλει και μπορεί να προσφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για πάνω από 10 χρόνια έκοβε βόλτες στη ΕΕ και μετά σε εταιρείες, τώρα είδε φως και μπήκε. Να την κεράσουμε κανένα φοντάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α ρε Αννα! Θυμάσαι τους κοινούς αγώνες μας; Για τον Σοσιαλισμό. Τι μου θύμησες τώρα. Τώρα εγώ, δεν έχω για τετράδια των εγγονών μου, μισοάδειο το ψυγείο και άλλα μη στα λέω. Πόσο λυπάμαι που περίπου τα ίδια θα τραβάς κι εσύ. Η καταραμένη δεξιά, ιδέα δεν εχει απο σοσισλισμό όπως εμείς. Φανέλες να αλλάζεις μόνο απο τον ιδρώτα. Πλευριτώνεσαι και χαμπάρι δεν παίρνεις. Δεν είμαστε για τέτοια αυτην την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τα σάπια, και τίς υπερβολές

      Διαγραφή
    2. Άσε τις υπερβολές! Ήσουν κάποτε ΠΑΣΟΚ τώρα είσαι αλλού εδώ και πολλά χρόνια. Όταν σας τα έδινε το καταραμένο ΠΑΣΟΚ δεν μιλούσες... Τώρα το ειρωνεύεσαι! Το ΠΑΣΟΚ είχε τους πιο αχάριστους ψηφοφόρους!

      Διαγραφή
    3. Δεν υπερβάλω αδελφέ. Βλέπω τους άεργους του τότε ΠΑΣΟΚ συνταξιούχους και ματώνει η ψυχή μου. Θα τους πληρώνω απο το δικό μου υστέρημα και την σύνταξη. Αυτοί που οχι μόνον δεν έκαναν τίποτε στις καρέκλες που βολεύτηκαν αλλα, αφού βολεύτηκαν οι ίδιοι, αδιαφόρησαν για τα πάντα του τόπου μας. Κανόνιζαν μόνο την βόλεψή τους και την βόλεψη των παρατρεχάμενων. Και οχι. Δεν ήμουν ΠΑΣΟΚΟΣ. Απλά έβλεπα αυτούς που σου λέω, να φολοβαράνε πληρωμένα, για ψωμί, παιδεία, ελευθερία. Και τα κατάφερα. Μόνο για την πάρτη τους όμως.

      Διαγραφή
  15. Ενώ με τους δεξιούς δεν έχεις κανένα πρόβλημα! Όλα γίνανε όπως έπρεπε! Α ρε καταραμένο ΠΑΣΟΚ! Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν να σταματήσουμε να θεωρούμε ότι για όλα τα στραβά κι ανάποδα φταίει το καταραμένο ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς εμείς οι Έλληνες ξεχνάμε εύκολα, και η αχαριστία μας χτυπάει κόκκινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σίγουρο είναι "περνάει" από την πόρτα του Μαξίμου. Για όσους κοιμούνται η έχουν συμφεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ