Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από παντού πέρασε, εκτός από τη Βέροια

Περιοδεία στην Μακεδονία πραγματοποιήσε τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος. Ο υποψήφιος Πρόεδρος επισκέφθηκε αρκετές πόλεις και συζήτησε με τους πολίτες το σχέδιό του για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. 

Ωστόσο, αρνητική εντύπωση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε σε στελέχη και φίλους του τοπικού ΠΑΣΟΚ, το γεγονός πως δεν συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του την πόλη της Βέροιας. 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στα Γρεβενά, στην Πτολεμαΐδα, στην Κοζάνη, διέσχισε την... μισή Ημαθία για να φτάσει στην Πέλλα, είδε κόσμο και κοσμάκη στην Έδεσσα, στη Σκύδρα και στα Γιαννιτσά, αλλά στη Βέροια δεν έκανε ούτε μια στάση! Τυχαίο γεγονός ή συνειδητή επιλογή;

2 σχόλια:

  1. Έχουμε πολλούς εθνοσωτήρες …. δεν θελουμε άλλους ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνειδητή επιλογή νομίζω τη Βεροια την επισκέφθηκε ο Απόστολος Παύλος εγώ ο απλός Παύλος τι να τους πω,ας δωσω τα φώτα μου στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ