Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού θα γίνουν αντικουνουπικοί ψεκασμοί την ερχόμενη εβδομάδα στον δήμο Βέροιας


Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας ότι στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» στους οικισμούς του Δήμου, με επεμβάσεις προνυμφοκτονίας με ταυτόχρονη περιεστιακή ακμαιοκτονία σε ιδιωτικούς χώρους (βόθρους, αυλές κτλ), με χρήση εγκεκριμένων βιοκτόνων σκευασμάτων, συμπληρωματικά προς το αντίστοιχο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την εβδομάδα 2 - 6/9/2024 το συνεργείο θα βρίσκεται στις Κοινότητες Ν. Νικομήδειας, Παλαιάς και Νέας Λυκογιάννης, Μακροχωρίου και Διαβατού της Δ.Ε. Απ. Παύλου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, εφ’ όσον επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες:



2 σχόλια:

  1. Μήπως είναι αργά ;;;😆😆😆 Στην Ευρώπη το μήνα Μαϊ, Ιούνιο το κάνουν .
    Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε πρωτοπορεία σε όλα!Τα πολλά από το πρόγραμμα τα φάγανε και ότι έμεινε είπαν : Ας τα ρίξουμε τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβρη μήπως και μας κατηγορησουν κάποιοι κακοπιστοι ότι δεν κάναμε καλά την δουλειά μας.Ετσι όλα μέλι και γάλα.Ιχνος ντροπής δεν υπάρχει!Λαμόγια και Άγιος ο Θεός.Αχορταγοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ